Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszívott nyak?
Figyelt kérdés
Körömvirág krém jó rá, vagy van valami más, ami hatásosabb, gyorsabban eltűnteni a foltokat? Előre is köszi a válaszokat! =)2013. jún. 2. 20:09
1/7 anonim 

válasza:

jajdevagányvagyol
sósavat öntsél rá az jó lesz!
3/7 anonim 

válasza:

Előzők: komolyan, bennetek valami humorista veszett el. Gratulálok!
Jó rá körömvirág krém, meg neogranormon. De a leghatásosabban az alapozó meg a púder tünteti el :) csak az nem úgy ahogy szeretnéd.
4/7 anonim 

válasza:

de izgi, nekem kb. 10 éve nem volt kiszívva a nyakam :D
leggyorsabban egy kendő tünteti el a foltokat.
5/7 A kérdező kommentje:
3.4. válaszoló köszönöm a gyors, és értelmes választ! =) Az első kettőnek üzenném, hogy marha viccesek! ;) Szerintem néha mindenkit elkap a hév, na de Ti ezt biztosan nem értitek. Nem megvetést kértem, hanem válaszokat, amit a 3.4 kedves válaszolótól meg is kaptam! =)
2013. jún. 2. 20:19
6/7 anonim 

válasza:

Én egy vékony sálat tekertem a nyakamra, és mivel msot olyan húdemeleg sincs, kevésbé lenne szembetűnő. :)
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a tippet, ma egy vékony garbós plóverbe voltam=) Gondolkoztam még a fekete nadálytő krémen...az vajon jó lenne?
2013. jún. 3. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!