Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire a szépség a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire a szépség a fontos?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok és még soha nem volt kapcsolatom. Most már egyre jobban el vagyok keseredve, hogy soha nem lesz párom. Nem vagyok egy szépség, ez tény, de azért nálam rosszabbul kinéző lányoknak mindig van barátjuk...bár ők szeretnek lerészegedni. Szeretek sütni, főzni, kertészkedni, sőt még motorozok is, és azt mondják vicces vagyok. DE sajnos nem szeretek bulizni, inni...

Mindig úgy voltam vele, hogy majd gimnáziumba lesz vki akinek megtetszem, amikor rájöttem, hogy mégsem gondoltam magamba, nem baj, majd egyetemen. Nos a két félév során 2 különböző egyetemre jártam és mégsem látott bennem senki semmit. Már nem is számítana igazán a kinézete a srácnak, csak végre lenne egy személy akit szerethetek és viszont szeretne.

2013. jún. 2. 14:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
56%
Nekem baromi unszinpatikus a hozzá állásod... Azt írod, nem számítana igazán a srác kinézete csak hogy szerethess valakit és viszont szeressenek. Azért ez nem ilyen egyszerű... Ha egy pasi egy ilyen mondatot beböfögne nekem, azonnal tipliznék. Az jön le hogy te magába a szerelembe vagy szerelmes. Az ilyen önbizalomhiányos, mániákusan hajkurászó lányokból lesznek a kapcsolat függők.
2013. jún. 2. 15:16
 12/23 anonim ***** válasza:
54%
*hozzáállásod, kapcsolatfüggők
2013. jún. 2. 15:17
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok és nem is leszek mániákus, csak rossz egyedül lenni. Persze mindig az ítéli el a hozzám hasonló embereket, akik boldog kapcsolatban élnek. Csak egy kicsit gondolj bele, a helyzetembe...nekem sosem mondták, hogy szeretnek, vagy hogy hiányzok neki.
2013. jún. 2. 15:32
 14/23 anonim ***** válasza:
66%

Akkor talál rád, mikor a legkevésbé várnád. Nekem ugyan volt egy három napos "kapcsolatom" egy fiúval 18 évesen (nem volt több egy talinál és csóknál), de az igazit, a páromat 21 évesen, egy újabb csalódás után találtam meg.

Épp azután, hogy egy srác, akivel tök jól kijöttünk, és akivel azt hittem, lehetne több, elutasított. Dühömben és keserűségemben regisztráltam be egy társkeresőbe, bár már azokról rég lemondtam, és szinte rögtön egymásra találtunk.

2013. jún. 2. 16:03
 15/23 anonim ***** válasza:
50%
Nekem nem kell bemutatnod az egyedüllétet, nem voltam olyan aki 14 évesen minden hónap után más pasiba volt szerelmes... konkrétan 18 évesen még azt hittem szüzen fogok meghalni. Azóta jó pár év telt el, de csak két férfi volt az életemben. Szóval nekem nem kell mondanod, nem azért mondom mert boldog párkapcsolatban élek, hanem mert ez a véleményem, ami nem ítélkezés.
2013. jún. 2. 16:15
 16/23 anonim ***** válasza:
65%

Teljesen téves az elképzelésed. Én speciel se szép, se bulizós nem vagyok, mégis mindig volt pasim (évekig, mielőtt ebbe belekötnétek, és 16 éves korom óta 4-5 hónapig voltam szingli).

A titok nyitja, hogy tudj kommunikálni. Akár írásban, akár a suliban, akárhol. Nem kell ahhoz inni, és bulizni járni, hogy ismerkedj, elég ha csak nyitott vagy ezekre. Elmehetsz a szaktársaiddal "kocsmatúrázni" de nem kell innod, csak érezd jól magad. Normális közegben úgysem a lerészegedés a fontos, persze ilyen közeget nem könnyű találni.

Barátaid vannak? Eljárhatnátok közös programokra. Itt a nyár, elmehetnétek a strandra, és ott mennyivel könnyebb már pasizni. Vagy elmehettek sétálni a városba, fagyizni mehetnétek, koncertre, fesztiválokra. Lehet nem vagy egy buliőrült, de hidd el nincs ezekbe semmi rossz.

A hozzáállásodon kell változtatni, nem pedig a külsődön.

2013. jún. 2. 16:38
 17/23 anonim ***** válasza:

Valamit pedig tenned is kell egy pasiért és nemcsak a sült galambot várni. Valamivel legyél feltűnő, mertj és tudj beszélgetni másokkal, és bizony ki kell mozdulnod a gubóból. Haverokkal csoporttársakkal járjatok el programokra, pl koncertek, beülni valahová, vagy akár kirándulni.

Nekünk egyetemen volt olyan ismerősünk, akit állandóan hívtunk magunkkal, hogy jöjjön ide vagy oda, de mindig nemet mondott, így egy idő után nem hívtuk sehova és totál kiesett a körből. Ha van valami hobbid akkor ott is tudsz ismerkedni. Kinézet nem minden, legyél ápolt és ne öltözz apácaként.

2013. jún. 2. 17:14
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne görcsölj rá. Mi gimiben ismertük meg egymást,(vagyis találkoztunk először)és semmi se lett. Végül egyetem után kezdünk járni. Összeházasodtunk, és már gyerekeink vannak.

Csak légy önmagad, az értékes srácok se buliznak, de figyelnek, és várnak!

2013. jún. 2. 17:58
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs önbizalmad,és ahogy azt előttem írták,valószínűleg nem tudsz jól kommunikálni másokkal,nem vagy elég nyitott.Pedig ha valaki kedves és talpraesett,millió lehetősége adódik az ismerkedésre,és ehhez nem feltétlenül kell buli meg pia.Sok nem túl előnyös külsejű lányt ismerek,aki közvetlen,kedves,és beszédes,nagyon barátkozós természetű,ők nincsenek egyedül.Éppen a természetük és a hozzáállásuk miatt.Tehát a kulcs a hozzáállás.
2013. jún. 2. 18:41
 20/23 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem,hogy magabiztos fellépéssel és a megfelelő stílussal akár egy buszmegállóban,fagyizóban,a parkban kocogás vagy padon ücsörgés közben is simán lehet pasizni.
2013. jún. 2. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!