Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A vékony nők nem tetszenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vékony nők nem tetszenek a férfiaknak?

Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 11:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én vékony vagyok és mégis van egy-két lány, akire bizony azt mondom csontkollekció és nem azért, mert féltékeny vagyok, hanem mert szerintem tényleg nagyon soványak, miközben tudom, hogy nem genetika, hanem túlzásba vitte a fogyókúrát.
2013. jún. 2. 11:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Kérdező: pont nemrég volt egy kérdés is, a lányka azt írta, olyan alakja van, mint Keira Knightley-nak, neki írták, hogy de tök jó és a szépség-divat kategória modellkedés alkategóriában is vannak vékony lányok, akiknek bókolnak fiúk. Nem értem ezeket a kérdéseket, mert tényleg mindenkinek más tetszik. Szóval te is fogsz találni olyat, akinek a te alakod jön be. Nem kell ezen stresszelni.
2013. jún. 2. 12:00
 13/15 anonim ***** válasza:

11-es: Én itt a túlzásokról beszéltem. A kövér lányok túloznak a vékonyakra, hogy csontkollekciók, pedig akire általában mondják az simán csak normál testalkatú, a csontkollekció jelző pedig szimplán az irigységből fakad.

Természetesen vannak csontkollekciók, akik tényleg megérdemlik ezt a jelzőt.

2013. jún. 2. 12:07
 14/15 anonim ***** válasza:
:-)Igazad van 10-es nem vagyok vékony, teltkarcsú vagyok és boldog :-) te viszont látatlanban dagadtnak nevezel, csak mert kijelentem, hogy nem vagyok csontkollekció.Önértékelési problémáidat ne rajtam vezesd le köszönöm:-)
2013. jún. 2. 12:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálam nem ez a döntő.Felőlem lehet vékony,vagy teltebb.Van aki így tetszik,van aki meg úgy.De a belső sok mindent tud kompenzálni.
2013. jún. 2. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!