Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta hogy nem vagyok az esete, de a viselkedese megis masra utal! Most akkor mi is van, szerintetek?
Nemrég kezdtem uj helyen melozni, és megtetszett az egyik szakácsgyerek. Nem adtam fele jeleket, de ugye akarva akaratlanul is elmosolyodtam ha megláttam, meg ha beszéltem vele, aztán 1x jott egy vendég és mondta h neki az ilyen teltebb lányok jonnek be(azt mondta h hu de megb@sznam)mire mondom neki h de ez kover szerintem, a vekonyabb lanyok csinosabbak. Mire azt mondta hogy nem akar megbantani de en nem vok az esete, (bar nem is kerdeztem) gomdolom eszrevette h nem kozombos nekem.
De ezekután mégis vannak érdekes dolgai: drágám nak, kedvesem nek szolit,(ok ez lehet csak haveri gesztus, de akkor is...) szexszel kapcsolatos poénokat sut el, ha bemek a konyhara egybol ramnez, keres a tekintetevel... ezt miert csinalhatja. Nekem az a tippem hogy huzza az agyam jokat rohog magaba.. de mire jo ez neki? Mert mar az is megfordult a fejemben hogy szerintem nem vagyok neki annyira kozombos mint ahogy azt eloadja...
Tehát errol kinek mi a velemenye? Lehet e arra esely h megkedvel, es esetleg megtetszem neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!