Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, aki mondjuk jól néz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, aki mondjuk jól néz ki és szűz, viszont kedves, hűséges, vicces arról mit gondoltok?

Figyelt kérdés
nem gondoljátok melegnek? :D mert voltmár h azt mondtam vkinek h nemvolt még csajom és akkor mivan meleg vagy? :D

2013. jún. 1. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha nem ad különösebb okot rá, akkor nem gondolom melegnek.

Egyébként az a véleményem, hogy én is ugyanilyen vagyok, csak lányban. Engem tudtommal nem hívnak leszbinek. :D

17L

2013. jún. 1. 13:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha igaz amit felsoróltál, akkor jó pali lehetsz.
2013. jún. 1. 13:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát tőlem már megkérdezték,hogy az vagyok,csak ezért.Pedig nem nézek ki melegnek és soha nem is viselkedtem úgy.Na meg nem is vagyok az,csak nincsenek nők a környezetemben.
2013. jún. 1. 13:30
 4/7 A kérdező kommentje:

és lehetséges hogy egy "jó pali"-tól fél a nők egy része? Meg hogy nem tudnak neki mit írni, mondani, mert fél hogy mit fog szólni? Így aztán azt gondolják fejben hogy: "áá minek írjak vissza csak elrontok mindent!"?

Hogy van ez lánykák?

2013. jún. 1. 14:06
 5/7 anonim válasza:
Ez csak a női logika.. :D
2013. jún. 1. 14:12
 6/7 anonim ***** válasza:

tökös legyél, ha nem vagy az akkor nem tudsz felszedni senkit, ezt meg kell érteni, én nem szeretek határozott lenni mert fárasztó de mégis odateszem magam ha el akarok csábítani vkit

F19

2013. jún. 1. 14:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy tökéletes parti :D

23l

2013. jún. 1. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!