Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan lányokról, akik elég töményen trágár stílusban beszélnek és gyakran isszák hullarészegre magukat? (Bővebben lent)
Mikor tegnap vonattal utaztam, az úticélomtól kb. 70 percre felszállt két lány, akik a mögém ültek le, akarva-akaratlanul minden szavukat hallottam. Az egyik lány a múlt hétvégi bulizásuk eseményeit mesélte a másiknak, szinte megállás nélkül csak hadart és hadart, majdnem minden 2. mondatát úgy fejezte be, hogy "b@szd meg!". Olyanokat is mondott többször, hogy "alaposan szoptam a f@szt", "be voltam b@szva, mint az állat", "elhúztunk a g.ecibe", "bekaphatja a f@szomat!", és még hasonló ízes kifejezések.
És még azt mondják, hogy a lányok nem káromkodnak. Az az észrevételem, hogy ők is ugyanúgy káromkodnak, mint a fiúk.
Ráadásul ezek a lányok külsőre elég jól néztek ki, kulturáltnak tűntek, egészen addig, míg nem nyitották ki a szájukat (amire bizony még fél percet sem kellett várnom).
Csak hallgattam és hallgattam, néha jókat mosolyogtam rajtuk kínomban, bár többször éreztem egy kis késztetést, hogy elüljek máshova.
30/f
ez még semmi, hallanád az én sztorijaim...
Tény hogy vannak olyanok elmebetegek, akik a saját magukat is szidják. De nyilván nem mindenki ilyen.
Egyet elmesélek. Vagyok valahol mindegy hol: csaj veri a falat, közben mondja hogy: bässzam s3ggbe a jó büdös kurvä anyámat aki megszült, hogy lehettem ekkora fäsz bäzd meg.
Hogy jól eltudnék mulatni velük... :)
Jed Sawyer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!