Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ez hogy van? A nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez hogy van? A nők maguknak vagy a férfiaknak akarnak tetszeni?

Figyelt kérdés

Sokszor merül fel bennem a kérdés, de itt eddig mindig úgy reagáltak a nők a gyakorin, hogy maguknak.

No de, rengetegszer fordul elő az az eset is, mint pl. a TV-ben, hogy valamelyik lány maga alatt van, a barátnői kiszépítik, aztán közlik, hogy "minden pasi odáig lesz érted".

No, ha ez igaz, akkor az nem igaz, amit elsőnek leírtam.

Azt a felvetést hagyjuk, hogy mind2 igaz, mert most az első számú szempontot keresem.

Na érvek/ellenérvek?

2013. máj. 31. 19:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ez változó. Van olyan, hogy azért megy mert épp szakított és a barátnôjével lazulni akar mindeféle pasizás nélkül de van olyan, hogy kifejezetten pasizni megy oda.
2013. máj. 31. 19:22
 12/19 anonim ***** válasza:
Soha nem szoktam kifejezetten pasizási szándékkal menni. Nem én szoktam kinézni magamnak másokat, hanem fordítva. És ne kötekedj velem! Válaszoltam a kérdésre. Nálam így működik, és kész. Magamnak akarok tetszeni, és általában ezzel együtt valósul meg a másik dolog. Olyan pedig nem létezhet, hogy mindenkinek tetszem.
2013. máj. 31. 19:24
 13/19 anonim ***** válasza:
én magamnak akarok megfelelni :) mások szerint most is tökéletes vagyok csak magamnak nem és csak magam miatt akarok változtatni a külsőmön nem azért mert más szerint nem vagyok jó.
2013. máj. 31. 19:30
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha kiöltözöm buliba, oda is csak azért, hogy magamnak tetszek, nem másnak. Nem hagyom el slamposan a lakást, buliba meg azért illik normálisan felöltözni még akkor is, ha nem másnak akarok tetszeni.

Ha másnak akarok tetszeni, akkor utánajárok, hogy neki vajon mi tetszhet. De ez elég ritka, mert úgy vagyok vele, hogy így fogadjanak el, ilyennek.

2013. máj. 31. 19:32
 15/19 Pain for Pleasure ***** válasza:

Akkor te egy kivétel vagy kérdező, de a többség előbb megnéz egy csinosabban kiöltözött nőt.

A lényeg, ha magammal elégedett vagyok, akkor jó kedvem van. Hazudnék, ha azt írnám, a férfiaknak nem akarok tetszeni, de nem ez az elsődleges.

2013. máj. 31. 19:37
 16/19 A kérdező kommentje:

Dance With The Devil

Ha tényleg nem szoktál kezdeményezni pasizást, akkor igazad lehet.

Bár nehéz elhinni (de jó eséllyel lehetséges), hogy mondjuk egy buliban (vagy más szórakozóhelyen ahova jársz.) sose esett meg a szemed egy pasin se.

ma 19:22

igen, ha bulizni megy, akkor az a két ok valószínű, bár az ismerős lányok közül akit ismerek, mind reméli, hogy egy jó sráccal összeismerkednek.

A kérdés megihletésére azért is került sor, mert 2x voltam buliban (az egyik normál buli, a másik meg szűk összejövetel) és volt egy lány, aki mind2 helyen ott volt de a buliban tipikusan "vadul" öltözött, míg a házibuliban viszonylag szolidan.

Magában a buliban nem is annyira tetszett, egyszer beszéltünk is, ami már majdnem átment flörtbe, de gyors leráztam, mert az a kihívó stílus nem volt az esetem egyáltalán. Meg buliba én pl. csak csajozni járok, és nem igazán akartam rá áldozni az időmet.

2 haverom volt ott, akikkel mentem, és ő nekik egészen bejött, még cikiztem is őket.

Aztán a házibuliban én kerestem a társaságát, mivel észrevettem, hogy szolidan mennyire jól néz ki. Érthető módon, lebunkózott és olyan piros volt a feje, hogy féltem, elcsattan egy pofon.

Elsőnek tényleg bunkó voltam vele, utána meg aranyos. Elhiszem hogy neki ez rosszul esik, de az az első benyomás amit rám hatott nem volt egészen "pozítiv", erről én nem tehettem szerintem.

Lényeg az, hogy erőltetve elég mű, való életben viszont több mint szép.

2013. máj. 31. 19:40
 17/19 A kérdező kommentje:

jah egyébként én is válaszolok a kérdésre fordított esetben.

Bevallom hogy bulizni úgy szoktam menni, hogy kikérem egy lány véleményét, aki nagyon jó barátom, hogy ez így jó-e.

De hétköznapokban "normálisan" öltözködöm, eszembe nem jut az, hogy felszedjek valakit, vagy valakivel is flörtöljek egy normál napon. (legyen szó akármilyen közösségről).

2013. máj. 31. 19:49
 18/19 anonim ***** válasza:
szerintem ezt még ők se döntötték el :D
2013. jún. 3. 12:27
 19/19 anonim ***** válasza:
A kettő összefügg. Magamnak akarok tetszeni, de ha egyetlen pasi sem fordul utánam az utcán, elég hamar elkezdem csúnyának érezni magam. Vagy legalábbis szürkének, átlagosnak, satöbbi. Pedig barátom van, és eszem ágában sincs mással kikezdeni.
2013. jún. 3. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!