Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni?
Van egy lány akibe még mindig nagyon szerelmes vagyok,de mégcsak nem is találkoztunk!Szoktunk chatelni,leveleztünk is,és mostanában volt róla szó,hogy találkozunk is!Csak ő erdélyben él,én meg Magyarországon.Sokat húztuk halasztottunk a dolgot,és most derült ki,hogy van valakije!Azt írta nem komoly,és én még remémykedtem benne,hátha talán.....:(
De legutóbb nagyon csúnyán összevesztünk a chaten,vagyis nem vele,hanem a barátnőjével!(de ő is ott volt)A barátnője nagyon csúnya dolgokat mondott rám,és ezt én sem hagyhattam szó nélkül!A lány a barátnőjének adott igazat,és nem nekem!Azt írta nagyot csalódott bennem,pedig én csak magamat védtem. Utána kezdett világossá válni a dolog,majd egyértelművé!Az a másik lány nem csak úgy a barátnője,hanem úgymond a párja!Szóval leszbikus:(
Valahogy sikerült kibékülnünk,de nem hiszem hogy tudnék a barátja lenni.Ezt a dolgot még nem tudtam igazán megemészteni,sem feldolgozni,hiszen nem utalt rá előtte semmi,mert gyereke van,és volt egy férje is.. Nem tudom elfelejteni az édes mosolyát,és mindig ő jár a fejemben most is:(
a csaj jól átvágott:S
ez a az legszánalmasabb lerázóstrükk amit csak csinálhat 1 lány:S
meg se érdemel most nekem könnyű mondani h feljtsd el mert átvágott de tudom h neked most nagyon rossz:S
azzal felejthetnéd el minél hamarabb ha nembeszélgettek és nemis hallasz róla ennyi amit tehetsz
és nemvigasztalásból mondom de a lány télleg nemérdemli meg hogy szeresd..
17/L
Bocs azért amiket írni fogok! Nem ismerjük egymást, de amiket leírtál csúnyán az érződik, hogy nem is ismerted igazán azt a lányt, szerintem ő meg sem akart ismerni csak játszott veled. De ne legyél ennyire papucs, ha jön egy csaj akkor rögtön mély szerelembe esel. Csak akkor érdemes ha megérdemli ezt és kölcsönös. Fölöslegesen fogyasztod az idegeidet miatta ha ekkora egy (régi mesterséget űző)... Úgyis van annyi nő még a világon nehogy már ne tud túltenni magad ezen jön majd úgyis egy szebb és jobb csak idő kell hozzá. És ne csináld még egyszer hogy rögtön beleszeretsz és ezt kimutatod teljes mértékben, mert ezt minden nő egy kicsit kihasználja:D
Sok sikert későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!