Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, ha egy lány 17 évesen még nem csókolózott?

Figyelt kérdés
Úgy értem, se szájas, se nyelves csók, max arcra puszi.

2013. máj. 31. 17:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nyugi én sem csòkolòztam még.15/L és bevallom már nagyon várom.De az se jò ha valaki engedi h 13 évesen lreapja valaki.így nekünk nagyobb lesz az értéke:)
2013. jún. 3. 00:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Ne gáz, èn 20 évesen csókoloztam először az első barátommal aztán hónapokig együtt voltunk.

Az gázabb, ha egy buliban ismeretlen srácokkal smárolsz.. :)

2013. dec. 27. 13:23
 13/13 anonim válasza:

semmiképpen sem abnomrális

írnék egy nagyon jó példát erre (én 22/f)

volt egy oszt társam gimiben aki még nem folytatott sexuális aktust, még barátnője sem volt meg ilyesmi én meg jól megmosolyogtam. mondta hogy ő egyáltalán nem sajnálja, mert ugye keresztény neveltetésű(de nem az elvadult keresztény) és lám, most egyetemi évekre megtalálta azt akire várt és jó esélyei vannak, hogy együtt élik le életüket, most nekem csorog a nyálam és ő mosolyog :) tehát megéri várni + pár évet én amondó vagyok.

2014. jan. 11. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!