Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok ti mit csinalnatok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ti mit csinalnatok ha a baratotokra irogatna egy masik csaj?

Figyelt kérdés

Mikor meg nem tettuk ki fbra hogy egyutt vagyunk akkor is irogatott neki aztan most is rairt hogy " lattalak mikor futottal ott mentel el mellettunk :)))"

Pedig tudja hogy a baratom..mit irogat neki??

Rairjak a csajra hogy allitsa le magat?

Ti mit tennetek?

18/L

2013. máj. 31. 17:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
na én biztos nem írogatnék hanem élőben magyaráznám el neki ha nem ért a szóból jöhet az agresszió és jól megverem a ribancot. Bár sokan az erőszak ellen vannak én meg merném tenni meg is tettem már
2013. máj. 31. 17:52
 12/16 A kérdező kommentje:

Nem olvastad hogy mielott nem volt kinn hogy egyutt vagyunk szoval elotte is irogatott neki az a ribanc?

Es nincs senkije...csak ugy rairt..

Szoval ne mondja nekem senki hogy csak baratkozni akar a baratommal..

Ugyhogy itt nekem van igazam..

2013. máj. 31. 17:52
 13/16 anonim ***** válasza:
hat.. nem hinnem h annyira jó ha már ilyeneken kiakadtok.. vagy mondd meg a barátodnak, h zavar, h vki udvarol neki, vagy nem tudom, de azért egy ártatlan társalgást ne vegyél már flörtnek vagy vmi, mert a munkahelyén is lesznek majd kolléganők, akkor majd azokkal se szabad szóbaállnia??
2013. máj. 31. 17:53
 14/16 anonim ***** válasza:
ha meg igy áll a dolog, akkor a barátoddal beszélj. ez a ti dolgotok, nem egy harmadik emberé.
2013. máj. 31. 17:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Most bevallom őszintén, egy tök komoly, értelmes, segítőkész választ akartam írni az imént, de letettem róla, mikor megláttam azt a hozzászólást, hogy "nem, ő nem beszélhet más lányokkal, csak akiknek van barátjuk". De még is mondok valamit:

szerinted egy kapcsolatban lévő csaj nem mászna rá a pasidra?:) ugyanis bizonyított tény, hogy a nők mindent eltudnak érni, ha a férfiakat csak a farkuk vezérli, a te barátod szerintem meg már pedig ilyen :)

kicsit gondolkodj el ezen, puszi, csokinyuszi

2013. máj. 31. 18:36
 16/16 anonim válasza:
En sem szeretem mikor a barátom más lányokkal beszélget mivel nekem is tiltva van h fiúkkal beszelgessek akkor neki is legyen tiltva. Bár en mar csalódtam benne de próbálok bízni bízni bízni. Ha tudod a barátod jelszavát akkor pl telodrol légy mindig bejelentkezve es akkor látod mindig h na beszélgetnek e vagy kitörli vagy akármi ha meg törli az üziket akkor nem őszinte hozzad. Es az mar nem jo.... Mondjuk en mar letettem róla mert csak magamat idegesitem szóvá tettem neki h ez nekem rosszul esik es azóta nem igazán csinálja ezt. Próbáld meg szép szavakkal elmondani h ha neked tiltva van akkor o is alkalmazkodjon a saját szabalyaihoz.
2015. máj. 9. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!