Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet h biszex vagyok?

Figyelt kérdés

Lehet h biszex vagyok?Mert már nem egyszer gondolkoztam el azon, h milyen lehet lánnyal, és őszintén nem undorodtam, de viszont nem tudnék szeretni egy lányt, és nem is izgatnak fel, de simán le tudnék feküdni egy lánnyal ha olyan helyzetbe kerülnék.

15/L

2009. okt. 6. 16:58
 1/7 A kérdező kommentje:
jaj, és azt elfelejtettem le írni, h pár napja viszont láttam, egy lányt, és nagyon meg tetszett, és alig bírtam le venni a szemem róla:S (lehet h még is csak biszex vok)
2009. okt. 6. 17:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is biszex vagy! De ez már nem szégyen a mai világban... :)
2009. okt. 6. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:

nekem is van olyan h. képzelődök, de viszont semi vonzalmam nincs a lányok iránt(nem is nézem meg őket, ÍGY!, jah és régóta tartó kapcsolatom van FIÚVAL!!szrtkl!)

ez szerintem tök normális, de az h. már nem is bámulod őket, az nem! amúgy ez ma már elfogadott, csak nem kell nagy dobra verni!

2009. okt. 6. 17:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Angolul, ha jól emlékszem, az ilyen esetekre mondják, hogy "bi-curious" [bi-kíváncsi] vagy "bi-permissive" [aki nem keresi aktívan a kapcsolatot az adott nemmel, de kíváncsi].

Azaz, lehetsz biszexuális, természetesen [má' miért ne?] de olyan stádiumban, ahol nem eldöntött, nem tény, hogy tényleg mindkét nem iránt érzel, ugyanúgy.

Ja és... fene tudja. Majd kiderül minden, tapasztalatok, érzések, ösztönös cselekedetek kérdése. ;] Egyik napról a másikra nem leszel csak ez, vagy csak az.

17/L

2009. okt. 6. 19:01
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

meg nyugodtam:D

2009. okt. 6. 19:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez már alap a mai világban.
2010. jan. 1. 02:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt nem nevezném biszexségnek... egyszerűen csak kíváncsi vagy.
2012. márc. 7. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!