Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszem neki vagy csak szórako...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki vagy csak szórakoznak?

Figyelt kérdés
van egy srác aki nagyon de nagyon tetszik de nem tom hogy közeledjek hozzá.sajna nem egy suliba járunk:(de elég sűrűn szoktam látni délután és mikor meglát totál elkezd vigyorogni.Amikor hülyül a haverjával mindig engem szúr ki hogy szerelmes belém meg így meg úgy, de még soha nem beszélgettünk.viszont tegnap jött velem szembe szemeztünk és mikor vissza fordultam akk ő is vissza fordult és a haverja mondta hogy ... nak hívják erre én :tudom,és mikor jöttem vissza ráköszöntem és elpirult aztán a haverja mondta hogy megadja a teló számát meg hogy jelöljem be myvipen XD aki tetszik nekem meg csak állt és vigyorgott rám annyira helyes volt szerintetek ez mit jelent tetszem neki vagy csak szórakoznak ???
2009. okt. 6. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100% hogy csak szórakoznak
2009. okt. 6. 17:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak szórakoznak.....valószínű h észrevették h tetszik neked a srác és most csak szórakoznak veled
2009. okt. 6. 17:03
 3/3 A kérdező kommentje:
ooooooooooooooooh! azért köszi :(
2009. okt. 7. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!