Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy a párom gépén már fél éve egy keylogger (kémprogram) van? Ez lehetséges és ilyen történhet?
Figyelt kérdés
Szóval egy olyan keylogger vagy trójai, amit nem vesz észre már több mint fél éve, és ez minden beszélgetést és minden műveletet rögzít. Anno még az előz barátja rakta neki újra a gépét, és azóta több furcsaság is történt, de nem tudom hogy ez lehetséges-e, vagy sem. Szerintetek ilyen sokáig kibírja egy keylogger vagy trójai?2013. máj. 31. 02:10
11/17 anonim válasza:
semmi különöset nem írt, egy komolyabb trójainál tényleg ez a megoldás
12/17 A kérdező kommentje:
Kedves 8.! LEgyél szíves a privát üzeneteimre válaszolni, és ne itt írogass, mert azt fogom gondolni hogy itt valami nem kóser.
2013. máj. 31. 02:46
13/17 anonim válasza:
most ugye nem annál a gépnél ülsz?
14/17 A kérdező kommentje:
most a sajátomnál és nem a pároménál. Az én gépen tiszta. a Páromé erősen gyanús. Nagyon erősen.
2013. máj. 31. 02:56
15/17 anonim válasza:
Én annak idején egy cimborám gépére tettem fel ilyet a barátnője csekkolása érdekében. Egy hét alatt hozta az eredményt:) Egyébként tényleg észrevehetetlen, hogy fent vana gépen, de logol mindent. Pl amit mi használtunk rögzített minden leütött billentyűt, x másodpercenként készített egy screenshot-ot sőt mi több, a háttérben ezeket el is küldte egy meghatározott e-mail címre. Remek kis szoftver, és csak billentyűkombinációval lehetett elővarázsolni.
16/17 anonim válasza:
simán, vannak megtalálhatatlan szerkezetek is amiket bárki rá tud tenni a gépre és semmilyen program nem találja meg.
17/17 anonim válasza:
1. Google a barátod
2. Ennyire nem lehetsz kretén és tudatlan!!! Mi az hogy kibírja? Ez egy program, nem kibírja, hanem OTT van, és eddig senki nem szedte le....ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!