Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Ti mit szólnátok, ha a lány, aki tetszik nektek, bevallaná nektek, hogy néha kólázik?
Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 23:28
21/23 anonim válasza:
Nos meglepődnék :D De össze jönnék vele :) És megpróbálnám leszoktatni ha nem megy akkor viszont nem folytatnám vele... 18/F
22/23 anonim válasza:
Micsoda nagyon vagy inkább agyon tapasztalt férfi van itt. Amíg nem megy a hülyeség rovására addig hagy kokózzon már. Szerintem semmi eget verő nagy különbség nincs az azzal vagy az anélküli szex között. Tapasztalatból beszélek. És bocs de nem vagyok férfi. Mindenki arra költi a pénzét amire akarja. Egyáltalán nem kell általánosítani. Nem hiszem,hogy csak szopással lehet rá megteremteni a pénzt. Szegény lány.
23/23 anonim válasza:
amúgy nem értem mi ez a duma, hogy biztos sz*opik-ba*szik a kóláért? pesten egy friss diplomás jó nyelvtudással megkeres nettó 200-at. egy gramm kóla meg 13-15 ezer.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!