Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék én is alfahím?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék én is alfahím?

Figyelt kérdés

Nem fogok siránkozni, hogy a bunkó, nagyképű, "rosszfiú", csajokat semmibe vevő palik kapják meg mindig a jó nőket, bezzeg a kedves értelmes jófiú sohasem.

Tudom, hogy ez így van, emiatt nem azon szeretnék változtatni, hogy jófiúként hogyan boldoguljak, hanem azon, hogyan állhassak be az alfahímek sorába.

Mik a teendőim? Hogyan viselkedjek? Egy két dolgot tudok persze az előbb le is írtam, de persze azért írtam ki a kérdést mert nem igazán tudom, mi járhat egy ilyen alfa fejében. 19/f

2013. máj. 30. 23:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tapasztalat bizony :) Mindenki csak a tapasztalataiból képes kiindulni, de ez így van jól :)

Az én tapasztalataim merőben mások, de ez is természetes.

Én elvárom egy férfitól a kedvességet, figyelmességet ez kell ahhoz, hogy felnézhessek rá.

Utasítottam én már vissza jó pár "alfahímet" de ugyanannyi "rinyáló kisfiút" is. Én az aranyközépútra szavazok, de van akinek ez a 2 véglet jön be :)

19/L

2013. máj. 31. 01:18
 12/15 anonim ***** válasza:

-Sz@rd le a mások véleményét,illetve nem csak olyanok véleményére adj aki sikeres és ott tart ahova te is el akarsz jutni,a többiek véleménye kit érdekel.

-Legyenek céljaid,tehát tud mit akarsz évekkel évtizedekkel előre

-Járj gyúrni,vagy sportolj

-Ne vigyél virágot SOHA de tényleg,ennél nyálasabb nem gusztább dolog nincsen.Persze ha szülinapja van akkor lehet,de CSAKIS akkor,amúgy ne.

-Van egy mondásom:,,A jófiú kint áll az esőben virággal a kezében,míg bent a macsó,kigyúrt rosszfiú szanaszét dugja a csajt.Addig a jófiú csak vár és vár."

-Nem tudom hogy vagy vele de én a rosszfiú vagyok inkább.Én majd dugom a csajt,mégha bunkónak leszek ki kiáltva,nem baj.

-Legyél velük flegma,vicces

-Tud mit akarsz

-Egyéb:legyél gazdag,legyen menő verdád,beszélj 2-3 nyelvet,legyél karrierista,legyen jó melód/céged

-Úgy megdugd,hogy másnap ne tudjon menni :)

Ezek nagyon fontosak

25 alfahímmé válás útján lévő srác. :)

2013. máj. 31. 06:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha eljutsz oda, hogy lesz@rod mások mit gondolnak rólad és nem játszol szerepeket, akkor igazi férfi leszel és a nők ezeket szeretik. Ha folyton azon görcsölsz hogy jól játszad a szerepedet és elég kemény csávónak tűnj, akkor egy idő után mindenki rájön, hogy csak egy megjátszós pózer vagy.
2013. máj. 31. 11:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Alfahím típusú pasinak születni kell. Ez nem úgy megy, hogy elkezdi magát menedzselni valaki az alfahímmé válás útján, különben olyan barom elméleteket fogsz magadévá tenni mint a kedves utolsó előtti, hogy a nőket úgy meg kell dugni, hogy ne bírjanak járni... Nem. A nőknek jó szex kell, értened kell a testükhöz. A "szétdugás" nem ez, azt a gyökerek csinálják, nem a menő pasik. A menő pasi, vagyis alfahím baromi jól néz ki (nem feltétlenül kigyúrt!!!), stílusos, tényleg van pénze és intelligens. Sok haverja van, nyitott a világra, sok helyen járt már, ismeri a jó helyeket, bulikat. Nem mcDonaldsba visz, hanem jó étterembe. És ami a legfontosabb: önbizalma van. De még egyszer mondom, hogy ha nem vagy ilyen természetes módon, akkor ezt kár erőltetned, mert kiröhögünk és lekoptatunk azon nyomban.
2013. júl. 16. 21:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Vigyázz az alfa hímmé válással, mert az alfa másik jelentése: Gyökér (al-fa)
2013. aug. 9. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!