Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék én is alfahím?
Nem fogok siránkozni, hogy a bunkó, nagyképű, "rosszfiú", csajokat semmibe vevő palik kapják meg mindig a jó nőket, bezzeg a kedves értelmes jófiú sohasem.
Tudom, hogy ez így van, emiatt nem azon szeretnék változtatni, hogy jófiúként hogyan boldoguljak, hanem azon, hogyan állhassak be az alfahímek sorába.
Mik a teendőim? Hogyan viselkedjek? Egy két dolgot tudok persze az előbb le is írtam, de persze azért írtam ki a kérdést mert nem igazán tudom, mi járhat egy ilyen alfa fejében. 19/f
Tapasztalat bizony :) Mindenki csak a tapasztalataiból képes kiindulni, de ez így van jól :)
Az én tapasztalataim merőben mások, de ez is természetes.
Én elvárom egy férfitól a kedvességet, figyelmességet ez kell ahhoz, hogy felnézhessek rá.
Utasítottam én már vissza jó pár "alfahímet" de ugyanannyi "rinyáló kisfiút" is. Én az aranyközépútra szavazok, de van akinek ez a 2 véglet jön be :)
19/L
-Sz@rd le a mások véleményét,illetve nem csak olyanok véleményére adj aki sikeres és ott tart ahova te is el akarsz jutni,a többiek véleménye kit érdekel.
-Legyenek céljaid,tehát tud mit akarsz évekkel évtizedekkel előre
-Járj gyúrni,vagy sportolj
-Ne vigyél virágot SOHA de tényleg,ennél nyálasabb nem gusztább dolog nincsen.Persze ha szülinapja van akkor lehet,de CSAKIS akkor,amúgy ne.
-Van egy mondásom:,,A jófiú kint áll az esőben virággal a kezében,míg bent a macsó,kigyúrt rosszfiú szanaszét dugja a csajt.Addig a jófiú csak vár és vár."
-Nem tudom hogy vagy vele de én a rosszfiú vagyok inkább.Én majd dugom a csajt,mégha bunkónak leszek ki kiáltva,nem baj.
-Legyél velük flegma,vicces
-Tud mit akarsz
-Egyéb:legyél gazdag,legyen menő verdád,beszélj 2-3 nyelvet,legyél karrierista,legyen jó melód/céged
-Úgy megdugd,hogy másnap ne tudjon menni :)
Ezek nagyon fontosak
25 alfahímmé válás útján lévő srác. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!