Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/24 A kérdező kommentje:
Reménytelen szerelemre gondoltam amiben sajnos most én abba vagyok és rossz fáj. Ezért szerettem volna meghallani mások véleményét tapasztalatát esetleg segítségét.
2013. máj. 30. 21:07
13/24 anonim válasza:
Igen, aztán 2 év után elmondtam a srácnak, most nem állunk egymással szóba, ami nem para, mert együtt vagyok életem szerelmével, ő meg nemtudom mit csinál, denemis érdekel már.
14/24 anonim válasza:
Ja.Szar ügy.Vagy tenni kell érte,hogy ne legyen reménytelen,vagy hagyni kell a francba.De az előbbi 2 emberes munka.
15/24 anonim válasza:
#12:Amikor szeretsz valakit,de nem viszonzott,vagy valamilyen más okból kifolyólag nem lehettek együtt.
16/24 anonim válasza:
köszi..és am igen..most is..:/ nagyon rossz érzés..:(
17/24 anonim válasza:
Voltam és vagyok is. De nem írok részleteket, mert ki tudja, ki ismerne magára...
18/24 anonim válasza:
Igen, eddig összesen kétszer éreztem kilátástalan szerelmet.
Első alkalommal a középiskola 2. osztályában egy osztálytársnőm volt a szerelmem, azonban ő csak barátságot érzett irántam.
Valamint most is van egy gyönyörű nő, akiről nem mondtam még le, de félek plátói fog maradni minden próbálkozásom ellenére, ugyanis 20 évvel idősebb nálam és még nem tudom hogy kellene nyitnom felé.
19/24 Justicar válasza:
Igen. Egyszer a telefonomba, máskor pedig egy az asztalomon lévő portóiba.
Ja, meg az internetbe a mai napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!