Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok ma, akik nem a pökhendi kigyúrt, magamutogatós, vagy "sztár" kinézetű pasikat keresik, hanem szeretetre vágynak?
Amúgy 5. válaszoló vagyok.
Hozzátenném, hogy nem a külseje miatt jöttem össze vele, sőt mint említettem volt előtte hhmm...nem túl helyes barátom. De ha már így alakult,hogy mellesleg iszonyat jól is néz ki akkor már kiélvezem :D Ne általánosíts!
Nekem "jó pasim" van , mindig megnézik a nők és egyáltalán nem örülök neki amikor látom, hogy ott fogom a kezét, a kis ribi nyaka meg majd ki törik úgy forog a pasim után.
Ezzel azt akarom mondani, hogy nem azért vagyok vele, hogy más lányok csorgassák a nyálukat, hanem mert szerelmesek vagyunk, ha esetleg valami baleset következtében (Isten mentes'!)megcsúnyulna, akkor is vele maradnék, mert szeretem.
Persze jó dolog, hogy jól néz ki és bevallom, azért is figyeltem fel rá, de már rég nem az a fő szempont, amiért vele vagyok, hanem az, hogy milyen ember.
Sosem maradnék egy férfival csak azért mert tetszik, ha a tulajdonságai meg nem bejövősek.:D
Szerintem azért könnyebb a jóképű pasiknak, mert felfigyelnek rájuk a nők, de hidd el ahhoz, hogy meg is tartsák hosszútávon, nem elég a cuki pofi/izmos kar kombó.
23l
De ez nőknél is így van, nem csak férfiaknál, a nem olyan szép lányoknak másként kell felhívni magukra a figyelmet.
Aki ügyes, az megoldja.
Itt vagyok! Egyáltalán nem vagyok sem csúnya, sem szürke egér.
Először is: mert valaki kigyúrt, még nem biztos, hogy pökhendi és magamutogatós. Elmesélek egy történetet.
Lakik a szomszédomban egy fiú. Egy évvel idősebb tőlem. Képzeljetek el, egy kis vékonyka, fehér bőrű, visszahúzódó fiúcskát. Aztán az apját, egy nem túl nagy darab, de nem is kis termetű, idegbeteg állatot, aki állandóan csak kiabál. Többször megverte a fiát, akkor is ha négyest vitt haza a suliból. A tanárok is behívták, mert a fiúnak sebes volt a háta (elverte nadrágszíjjal). Az osztálytársai mindig kinevették, mert gyenge volt, csúfolódtak vele. Aztán, hogy telt az idő. Elkezdett gyúrni, levágatta kopaszra a haját. Ha nem ismerném, nem tudnám azt mondani, hogy egyébként egy nagyon kedves ember, aki csak egy kis szeretetre, és odafigyelésre vágyott. Mivel ezt nem kapta meg, azzal akart kompenzálni, hogy kigyúrta magát, így hátha felfigyel rá valaki, és kap egy kis elismerést. És a legtöbb férfi ilyen. Nem általánosítok, de akik nagyon ki vannak gyúrva (mint ő) lelki bajok miatt teszik..
Nah mindegy is, nem ez volt a kérdés. Én is megnézem a kigyúrt pasikat,legyen az magamutogató vagy nem. Ahogyan a férfiak is megnézik a nagymellű csajokat (akiknek a fele szilikon, ami szintúgy lelki bajok miatt van) Mégsem eszerint választottam párt. Rengeteg szeretet kapok tőle. És tök mindegy, hogy izmos-e vagy nem. Le merem fogadni, hogy te is vékonyka fiú vagy, akinek nincs barátnője, és azért ez a kérdés, mert azt hiszed, attól, hogy valaki ki van gyúrva, lesz barátnője. EZ FA*SÁG. ébredjetek már fel. Nem bulikban kell ismerkedni, és nem a normális lányok tehetnek arról, hogy kifogjátok a felszínes pics*kat, aztán meg jön ez a hülye sztereotípia. annyiszor elmondtam már, meg itt is leírtam. MINDEN FEJBEN DŐL EL! és mást már nem is szeretnék ehhez hozzáfűzni.
19N
16-osnak meg üzenném. Mi az, hogy hátrányból idul, ha nem izmos?? Könyörgöm. Akkor én is mondhatnám azt, hogy hátrányból indulok, mert kis mellem van?? NEM! Sokan felfigyelnek rám, pedig kicsi a mellem, a fogaim enyhén kifelé állnak. Nem nagyképűségből, de sok pasi meg akart már szerezni, voltak páran akik reménytelenül szerelmesek voltak belém, sok ember vesz körül és szeretnek. Tudod miért?? MERT ELFOGADTAM MAGAM ÚGY, AHOGY VAGYOK ÉS MAGAMAT ADOM! Semmi pénzért nem műttetném meg a mellem.. mert akkor "jaj biztos, még több pasi figyelne oda rám stb" hagyjuk ezt a hülyeséget. MINDEN FEJBEN DŐLE EL!
A másik meg a kisugárzás. Ha elfogadod és szereted magad, akkor más ember is ezt fogja látni rajtad. De ha azt mutatod a világ felé, hogy én hátrányból indulok, mert nem vagyok kigyúrva, akkor ők is ezt fogják gondolni. Ha meg szerintetek, az a nyerő aki ki van gyúrva. akkor ne nyavalyogjatok, menjetek oszt gyúrjátok ki magatokat -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!