Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy az expasim ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy az expasim ne zaklasson?

Figyelt kérdés
Sajnos nem nagyon tudja felfogni hogy vége van és állandóan hívogat stb... Úgy egyeztünk meg (sajna de ő akarta) hogy legyünk barátok de pénteken olyan dolgokat írt (sértős, bántós, kb k-zós) hogy nagyon kiakadtam rá és nem képes felfogni hogy soha többé nem akarok vele beszélni. Mit tegyek?
2009. okt. 6. 09:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Az ex pasik már csak ilyneek, ha nem vagy vele már mindjárt k-vagy...

Ha nem szoktatok találkozni az utcán, a telefonba le lehet tiltani a számokat, egyszerűen tiltsd le a számát. Ha valami másképpen keres (pl. msn. e-mail..el se olvasd, msnen is lehet tiltani.)

2009. okt. 6. 09:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Én számot cseréltem egy ilyen eset után... Letiltottam msn-ről, és mindenhol megszakítottam vele a kapcsolat lehetőségét is. (Iwiw-en is töröltem és tiltottam a levelezésben) Nekem bevált.
2009. okt. 6. 09:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Poénosabb lenne ha ráengednél pár kopaszt h dolgozza meg, utána elszaladna előled az utcán XD
2009. okt. 6. 10:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Myvip:

Nem küldhet neked üzenetet

Nem írhat kommenteket a képeidhez

Nem jelölhet ismerősnek, ezáltal ha az adatlapodat csak ismerősök nézhetik, akkor így járt. :)

Freemail:

Csinálsz egy szűrőt, hogy minden olyan e-mail cím, ami a [pasid emailcime] szavakat tartalmazza, automatikusan törlődjenek.

Msn:

Letiltás.

Mobil:

Ha speckó tuti telód van, ott külön lehet rakosgatni tiltólistára az ilyeneket, de ha nem boldogulsz a tiltólistával, akkor cserélj számot, vagy egyszerűen nyomd ki a telefont ha hív, tedd olvasatlanba az üzeneteit, majd ürited egyszerre őket, előbb megunja mint hinnéd.

Fenyegesd meg, hogy zaklatásért feljelentheted, vagy szólsz a szüleidnek, attól biztos beijed, például apádtól, bár én biztos nem, de kitudja :D

Speciális eset:

Pasizz (be). :)

Majd a hódolód helyre teszi, ne félj, megtudja hogy van barátod, úgy eltűnik mint a melegfront.

2009. okt. 8. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!