Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek találkozzak még vele?
sziasztok.. kb 3 hónapja megismertem egy srácot neten, tökjól kijöttünk szinte minden nap szinte mindenről beszélgettünk.. van bnője olyan bő féléve de elég sokat veszekednek mindig írja h kibékültek aztán azh milyen bunkó a csaja, meg h ribancos stb..
nagyon ragaszkodik hozzám vmiért, pedig elmondta h élőben sok csaj barátja van. Találkoztunk, kedves volt meghívott fagyira, meg beültünk vhova és ittunk egy picit de nem lettünk részegek csak picit "becsíptünk". És elkezdett ölelgetni, meg akarta puszilni többször is a nyakam, de nem hagytam és kiakadt utólag, h milyen befásult vagyok a többi csaj haverja engedi, meg ölelkeztünk eléggé rám nyomult. Megbeszéltük, de az esett rosszul h megint áradozott h a bnője milyen jófej, mert kibékültek. (de a bnője is ilyen h a bulikba más srácokkal "enyeleg" , pl. majdnem smárol vkivel stb. és a srác kiakadt ezen, de közben szerintem ő is ezt csinálja).. szal velem csak vigasztalta magát.. mondta h megkavarodott de nagyon bír engem, jól érezte magát, és nagyon akar még találkozni..meg csomó dolgot nekem mondott el őszintén.
mindenki akinek elmondtam szerinte nem jó ötlet mert fájdalmat fog okozni, és már én is szánalmasnak tartom, ugyanakkor vhol nagyon szeretnék vele találkozni..
de nem akarom h ugyanolyan legyek mint a "többi csaj haverja".. igazából abban is gondolkodtam, h hátha vannak jófej haverjai bemutat nekik stb..és könnyebben menne az ismerkedés.. de a múltkori nem volt vmi baráti tali, ez a tali am 2 hete volt, és most ír hogy nagyon akar látni.(és írta de h most nem lesz az mint múltkor és normális találkozó) Megmondtam h egyenlőre nem érek rá, kicsit beváltottam "bunkóbb stílusba", h éreztessem vele h álljon le, és ne tartson naívnak.
szerintetek mit tegyek? Igazából tök aranyos volt velem, biztatott h jól nézek ki meg megértő.. és szívesen látnám, de nemtom.. ez nekem olyan fura..:/ amikor nyomult akk leállítottam h van bnője..
17 évesek vagyunk
(ja és nem akarok abban reménykedni, h majd szakítanak, am ezt is áll. mondja, mert velem is ugyanezt csinálná akkor, és szerintem össze se jönnénk , meg nemtom.. nem érzek iránta most se barátságot, se többet, de vmiért látni szeretném)
Azt gondolom, hogy a helyes választ Te is tudod, ugyanakkor mégis abban reménykedsz, hogy itt majd más válaszokat fogsz kapni.
Gondolj bele, hogy ha a barátnőjével így viselkedik, akkor miért lenne másképp ha Te lennél a barátnője. Akkor is ott lennének azok a lányok, akiket "mindig ölelgethet, puszilgathat"....
Szerintem akkor legyél egy fiúval, ha Ő Téged szeretne, és Téged tart különlegesnek, egyedinek, egyetlennek
Persze ha ennek ellenére munkálkodik benned a kisördög, akkor vágj bele nyugodtan, a végeredmény 1000%-osan borítékolható!
Sztem legyen egy kis önbecsülésed, és az ilyen fickókkal szóba se állj! Ez nem haver, nem barát! Csak egy egyszerű szoknyapecér...
"van bnője olyan bő féléve " HAGYD BÉKÉN!
Barátkozásra ott vannak a csajok, a sráccal meg ne akarj összejönni,amíg van nője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!