Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért okoz erotikus érzetet a vér látványa?
Figyelt kérdés
Már régen felfedeztem ezt,pl vérvétel izgatóan hat rám,ez beteges dolog?L222013. máj. 29. 12:15
1/13 anonim válasza:
Elég most már A Twilight fanokból. :)
2/13 anonim válasza:
1. a Twilight pont rossz példa a vérre...ott csak nyál és g.ci folyik...
3/13 anonim válasza:
De a kérdésre válaszolva, lehet h valami kiskori trauma okozta ezt a furcsa vonzódást...amíg senkit nem támadsz le a vére miatt és kielégít ha néha elmész vért adni addig szerintem a világ csak jól jár a perverzióddal :D
5/13 anonim válasza:
saját véred, vagy másé? férfié csak?
7/13 anonim válasza:
Van ilyen... hematolagnia vagy hematofília! Nem tudom mi a különbség... az előbbi a fetisizmusok alatt van, míg a második a fetisizmusokkal egyszinten.
8/13 A kérdező kommentje:
szuper,akkor őrült vagyok:D:(
2013. máj. 29. 12:29
9/13 anonim válasza:
És azért kell lepontozni, mert rossz példát írtam? Vicckosár.
10/13 anonim válasza:
Engem is felizgat a vér látványa,de nem ilyen szinten. Vérvételen pl nem.:D De volt már hogy elharaptuk egymás száját a párommal,hogy kicsit vérezzen.:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!