Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar minden pasi bombanőt magának?
Nem akarok bombanőt magamnak, sőt, kifejezetten kerülöm őket. Egyrészt tudom, hogy nem illenénk össze, hogy nekik milyen elvárásaik vannak. Másrészt nem is igazán tetszenek, egy visszafogott, kedves lány sokkal jobban bejön, mint egy szolizott, nádszálvékony, agyonsminkelt és tényleg gyönyörű arcú/testű, de legalább annyira öntelt nő.
Jobb meghagyni őket az olyanoknak mint az egyik előttem válaszoló, aki tisztában van vele, hogy csak a külsejére meg a pénzére mennek :)
az "átlag, csúnyácska, ronda " stb stb lányokat ne bántsátok! és ne használjátok ki!
ha jó csaj kell nektek, akkor azok után fussatok és ne alázzátok meg a többi lányt!
Én senkit se bántok dehogy bántok.
Én közlöm ha valakitől akarok valamit vagy nem.
Tisztán érthetően,nyílt vagyok soha nem bántok senkit.
Volt,hogy szépen közöltem a csajjal,hogy nekem a tiptop csajok jönnek be,de szépen és lekopott ennyi az egész.
Jaaaaaj gondolom a normális pasikat le se szarta a szegényke, ment a macsó után, akiről tudta, hogy mindenkit csak megdug, de majd őőőő, őőő mellette más lesz. És mit ad isten óóóó szívem, mégse?!:O
És most minden pasi disznó, jól gondolom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!