Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs önbizalmam, az utcára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs önbizalmam, az utcára se szeretek kilépni. Amikor megnéznek fiúk akkor mindig azt hiszem azért mert csúnya vagyok. (? )

Figyelt kérdés

Azt mondják rám, hogy szép vagyok, de én ezt soha nem fogom tudni elhinni!

Pattanásos az arcom és mindig azt hiszem azért bámulnak meg mert nézik, hogy milyen ronda vagyok.

Fiúk ti megbámultok lányokat azért mert milyen csúnyák?

Hogyan tudnám elhinni magamról, hogy szép vagyok??

(Képet nem küldök, privátra nem válaszolok)

2013. máj. 28. 23:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
látatlanban is megmondom hogy nem vagy ronda. Szeretethiányos tini vagy aki önbizalomhiánnyal küszködik. Ez inkább aranyos mint taszitó. :)
2013. máj. 28. 23:52
 12/26 A kérdező kommentje:
Ez így igaz is, csak nem vagyok tini.
2013. máj. 28. 23:53
 13/26 anonim ***** válasza:
Így nem sokat tudunk segíteni, ha képet nem küldesz képet. Nekem az jött le a kérdésedből, és a hozzászólásaidból, hogy te már elkönyvelted magadnak,hogy csúnya vagy. Holott nincs kizárva,hogy tévedsz, de kép nélkül ezt nehéz megmondani.
2013. máj. 28. 23:54
 14/26 anonim ***** válasza:
Nem szoktam megbámulni senkit, hogy milyen ronda, eleve bámulni se szoktam az embereket, megnézem őket egy pillanatra, ennyi. Hogy tudnád elhinni,hogy szép vagy? Az a baj,hogy nem is akarod elhinni.
2013. máj. 28. 23:57
 15/26 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy éreztem magam, mert nekem kisebesedett az arcom a pattiktól:( De amióta eljárkálok bőrgyógyászhoz és letisztult az arcom azóta magabiztosabb vagyok!:) Ajánlom neked is.. Amúgy a ronda embereket nem szokták bámulni, vagy ha szokták is akkor közben röhögnek, pofákat vágnak, stb.. Amúgy meg a nők mindig negatívabban látják saját magukat, mint ahogy kinéznek..
2013. máj. 29. 00:00
 16/26 anonim ***** válasza:

1. Csúnya lányokat nem bámulok csak ránézek úgy mint bárki másra.

2. Amikor fiatalabb voltam én is úgy hittem hogy csúnya vagyok, de aztán ez kezdett elmúlani (nem teljesen). Aztán miután először voltam úgy fodrásznál hogy a hajamat "menősebbre vágta" azután sokkal jobban éreztem magam:D (Mondjuk utánna több lány is nézett.)

2013. máj. 29. 00:04
 17/26 A kérdező kommentje:

Jártam bőrgyógyászhoz, de nem segített. Kozmetikushoz is járok, de csak pár hétig lesz szebb a bőröm, utána megint nagyon csúnya lesz. Olyan sűrűn meg nem tudok menni.

Akkor lehet, hogy azért néznek meg mert tetszem nekik?

2013. máj. 29. 00:05
 18/26 anonim ***** válasza:
Szóval egy fodrász is segíthet valamennyivel.
2013. máj. 29. 00:06
 19/26 A kérdező kommentje:

Oké, köszi! :)

De a hajammal nincs bajom.

2013. máj. 29. 00:12
 20/26 anonim ***** válasza:
mennyit iszol? igyál légyszíves naponta 1,5 L vizet N
2013. máj. 29. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!