Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy valakinek kölcsönösen megtetszettek egymásnak a neten? Írnátok róla bővebben?
Vagyis,lett-e találkozás,mennyi idő múlva,mekkora volt a távolság?
Csak érdekel.Nekem volt párszor ilyen.
volt már erre példa, de mikor már fülig belestem a lányba akkro robbant a bomba: minimum 250kmre lakik tőlem...
szóval eddig nem jött össze.
Volt már :)
7km-2 nap múlva lett tali
40km-1 hét múlva lett tali
45km-1 hét múlva lett tali
25km-másfél hét múlva lett tali
:)
Persze! :)
300 km, 2 hónap múlva lett tali, azóta eltelt fél év és szinte minden második hétvégét együtt töltönk (naponta skype-on minimum 3-4 órát beszélünk) + elkezdtem már állás ajánlatokat nézegetni és úgy áll,hogy ősztől albérletbe költözünk.
Ha két ember igazán szereti egymást és összeillenek,akkor működik a távkapcsolat is!
Köszi a válaszokat! :)
Csak érdekelt.Mentek a zöldek.
Nekem is volt ilyen.Az egyikkel az volt hogy csak én nekem tetszett ő,a másikkal szerintem kölcsönös volt,már mondtuk is hogy mikor találkozunk,de aztán ő elment katonának (nem Mo-n él).A harmadikkal meg azóta is beszélek.
:) Köszi még1x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!