Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beteg vagyok. Egy lány cipős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteg vagyok. Egy lány cipős szekrényéhez szeretnék nagyon hozzáférni, mit tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Barátnőm, női ismerősöm nincs és előbbit nekem jó nehéz szerezni, utóbbit szintén.
2013. máj. 28. 20:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De én nagyon kitartó lennék.
2013. máj. 28. 21:07
 12/20 anonim ***** válasza:

Hm a hétvégén voltam egy tanyán ahol egy régi szakadt talpú tornacipőben flangáltam két napig a tehénsz.rban. (nyilván nem az új cipőt akartam befogni ilyenre) Nem mostam ki mert levált az orra is, és amúgy is kukamenetes...elküldhetem? :D Még alig száradt meg rajta a matéria.

Amúgy komolyra fordítva a szót, rengeteg ilyen fétisekkel foglalkozó fórum stb van ahol biztos le lehet bonyolítani pár üzletet hasonló érdeklődésüekkel. :D

2013. máj. 28. 21:08
 13/20 anonim ***** válasza:
ez ugye vicc? xDDDD
2013. máj. 28. 21:08
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem foglald el magad valami értelmes dologgal.
2013. máj. 28. 21:11
 15/20 A kérdező kommentje:

A tehénsz*ig még érdekelt volna. Ha bárkinek van hasonló állapotú, de tehénsz@r mentes cipője, küldje el!

Nem akarok mindehová regisztrálni. Nem akarok agyament fetisisztákkal beszélgetni, épp eléggé beteg vagyok én is. Nekem elég volna csak egy lány, aki odaenged a cipőihez.

Nem vicc. Beteg vagyok.

2013. máj. 28. 21:13
 16/20 kovacsdorka. ***** válasza:
Van egy tucat olyan cipőm, amit már nem tudok használni, mert elhasználódott. Ha veszel helyettük újakat, neked is adom őket, komolyan :D
2013. máj. 28. 21:21
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy mindegyik helyett vennék, de egy általad választott cipőt bizonyos árig, vagy valamekkora mértékben besegítve vennék, a rosszakért cserébe.
2013. máj. 28. 21:37
 18/20 anonim ***** válasza:
ember ne idegesíts már fel. tényleg beteg vagy ezt aláírom. de van ám gyógymód a bajodra. kezdj valamit az életeddel. szerezz nőt, keress hobbit, menj dolgozni. ilyen baromságon jártatod az agyadat, hogy egy cipős szekrényt akarsz szagolgatni. elolvastad ezt miután leírtad? nem érzed egy egész kicsit nyomorultnak?
2013. jún. 7. 20:09
 19/20 anonim ***** válasza:
amúgy azt vágod kedves kérdező, hogy ez az utóbbi idők egyik legjobb kérdése? xDD
2013. jún. 7. 20:09
 20/20 zoliba' ***** válasza:

sok kis hülye.Most néztek mi? Nem hallottatok még lábfétisről? Azt hiszitek,h nektek felnőtt korotokra nem lesz semmi furcsa sexuális fétisetek? Képzeljétek,van olyan,aki dugja a magassarkú cipőket.na ez még durvább mi? (nem,nem én vagyok az nekem a harisnya a halálom) De hát ti már attól elélveztek,h "úristen bejelölt, ú megfogta a kezem".. Stb.

Elhiszem,h egyeseknek ez kicsit éles,de ilyen is van. Azt hiszitek,mi (kicsit korosabbak) nem röhögünk a bugyuta ócska kérdéseiteken? "hogy sz@pjam le? Mi az orgazmus? A palim televert spermával lehetek terhes? Stb. Mindenkinek más nevetséges. Van olyan pasi,aki rengeteg női cipőt tart.nem járkál bennük,egyszerűen a nőiességet ez jelenti neki. Más meg bugyikat szagolgat stb.. Fel kell nőni. 35/f

2013. jún. 17. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!