Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg vagyok. Egy lány cipős szekrényéhez szeretnék nagyon hozzáférni, mit tudtok ajánlani?
Hm a hétvégén voltam egy tanyán ahol egy régi szakadt talpú tornacipőben flangáltam két napig a tehénsz.rban. (nyilván nem az új cipőt akartam befogni ilyenre) Nem mostam ki mert levált az orra is, és amúgy is kukamenetes...elküldhetem? :D Még alig száradt meg rajta a matéria.
Amúgy komolyra fordítva a szót, rengeteg ilyen fétisekkel foglalkozó fórum stb van ahol biztos le lehet bonyolítani pár üzletet hasonló érdeklődésüekkel. :D
A tehénsz*ig még érdekelt volna. Ha bárkinek van hasonló állapotú, de tehénsz@r mentes cipője, küldje el!
Nem akarok mindehová regisztrálni. Nem akarok agyament fetisisztákkal beszélgetni, épp eléggé beteg vagyok én is. Nekem elég volna csak egy lány, aki odaenged a cipőihez.
Nem vicc. Beteg vagyok.
sok kis hülye.Most néztek mi? Nem hallottatok még lábfétisről? Azt hiszitek,h nektek felnőtt korotokra nem lesz semmi furcsa sexuális fétisetek? Képzeljétek,van olyan,aki dugja a magassarkú cipőket.na ez még durvább mi? (nem,nem én vagyok az nekem a harisnya a halálom) De hát ti már attól elélveztek,h "úristen bejelölt, ú megfogta a kezem".. Stb.
Elhiszem,h egyeseknek ez kicsit éles,de ilyen is van. Azt hiszitek,mi (kicsit korosabbak) nem röhögünk a bugyuta ócska kérdéseiteken? "hogy sz@pjam le? Mi az orgazmus? A palim televert spermával lehetek terhes? Stb. Mindenkinek más nevetséges. Van olyan pasi,aki rengeteg női cipőt tart.nem járkál bennük,egyszerűen a nőiességet ez jelenti neki. Más meg bugyikat szagolgat stb.. Fel kell nőni. 35/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!