Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék olyan, mint Kristóf az éjjel nappal budapestből?
Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 20:26
11/13 anonim válasza:
Legyen már eszed ember!!! Sehogy nem lehetsz olyan, mint ő. Két különálló ember és személyiség vagytok. Ahelyett, hogy mást majmolnál, mint valami hülye gyerek, találd meg önmagad. Sok sikert hozzá.
12/13 anonim válasza:
Nem tudtam ki az, de rengeteg kérdés van róla, és azokból kaptam valami képet. Szerintem szomorú hogy ilyen barmokat mutogatnak, és ezek tényleg példaképek lesznek sok fiatalnak.
NE mást majmolj. Az nagyon gáz.
13/13 Anika Indigo válasza:
Kristóf egy szociopata állat, aki minden nőt megdug Budapesten és perifériáján
Nem tudja mi az a hűség, nem tiszteli a nőket, egy bunkó barom
ilyen akarsz lenni? gratulálok....
egy újabb terméke a hamburgeren és kólán nőtt agyatlan generációnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!