Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon kanos vagyok már de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kanos vagyok már de túl fiatal k*rvázni. (15/F), az önkieléágités se segit rajtam de valami módszert nagyon kéne találni. ötleteket várok? .

Figyelt kérdés
?
2009. okt. 5. 19:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
13%
de amikor olyan jó osztogatni a kis pööcsöket, meg szívatni a tizenéves luvnyákat....
2009. okt. 6. 21:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Pont abban a korban van, mikor kérdezhet ilyet, mert jogos. És igen, aki nem tud normálisan válaszolni, az ne írjon...

Közösségi helyek ezerrel...és akkor valószínű lesz barátnőd, aki kielégít. :) ISMERKEDJ!

2009. nov. 3. 14:46
 13/17 anonim válasza:
37%

Sztem se kellene fikázni oltogatni ... a kérdését én is elég gyakran vok kanos ;) probálj meg kitalálni 1edi modszert a csajozásra az befog válni ((nekem 1 re sikerült)) és ugyanugy 15/F vok ha a csaj szeret válal 1-2 dolgot nem mondom feltétlenül h szex v szopás de 1 idö után lesz az is ((szopás csak akk legyen ha csaj is szeretné és hamarabb kérjeö mint te)) és h ha látja h kanos vagy és teccik neki akk csak türelem ;)

ui.: Nekem sincs nagy multam pl h 100 csajal voltam de akivel vagyok azzal jó és onnan irom ;)

2010. jan. 26. 15:17
 14/17 anonim ***** válasza:
69%
verjed ki 2 orän keresztül megälläs nelkül es kemenyen !!!!!
2011. aug. 2. 11:33
 15/17 anonim ***** válasza:
8%
Lehet ezen segíteni. SZIKE VAGY BALTA! Aztán egy életre megoldódnak a problémák!
2011. aug. 2. 11:36
 16/17 anonim ***** válasza:
92%

Miért a lányok serkentik a faszikat arra, hogy kihasználják a lányokat?

Aztán meg csodálkoznak hogy a kanos ringyó pasik kihasználják őket?

2011. aug. 2. 11:37
 17/17 anonim ***** válasza:
28%
Szegény kislányokat már most sajnálom az ilyen balfék faszimádó parasztoktól.
2011. aug. 2. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!