Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kanos vagyok már de túl fiatal k*rvázni. (15/F), az önkieléágités se segit rajtam de valami módszert nagyon kéne találni. ötleteket várok? .
Pont abban a korban van, mikor kérdezhet ilyet, mert jogos. És igen, aki nem tud normálisan válaszolni, az ne írjon...
Közösségi helyek ezerrel...és akkor valószínű lesz barátnőd, aki kielégít. :) ISMERKEDJ!
Sztem se kellene fikázni oltogatni ... a kérdését én is elég gyakran vok kanos ;) probálj meg kitalálni 1edi modszert a csajozásra az befog válni ((nekem 1 re sikerült)) és ugyanugy 15/F vok ha a csaj szeret válal 1-2 dolgot nem mondom feltétlenül h szex v szopás de 1 idö után lesz az is ((szopás csak akk legyen ha csaj is szeretné és hamarabb kérjeö mint te)) és h ha látja h kanos vagy és teccik neki akk csak türelem ;)
ui.: Nekem sincs nagy multam pl h 100 csajal voltam de akivel vagyok azzal jó és onnan irom ;)
Miért a lányok serkentik a faszikat arra, hogy kihasználják a lányokat?
Aztán meg csodálkoznak hogy a kanos ringyó pasik kihasználják őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!