Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így is szeretni fog valaki?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok még és félek, hogy nem fogok kelleni senkinek :S Az utóbbi pár évben felszedtem jó pár kilót, és a hasamon, meg még pár helyen elég ronda terhességi csíkok jelentek meg.. próbáltam fogyni is többször is, de nem lett semmivel se jobb a helyzet :S Nektek mi a véleményetek? :/2013. máj. 28. 08:01
1/8 anonim válasza:
Még anyád sem. Nem is értem, hogy tudsz így élni, évek óta nem láttam túlsúlyós nőt, akinek lett volna párja.
2/8 anonim válasza:
Ne csak diétázz,menj sportolni. Akár fitness,akár kocogás,csak csináld rendszeresen . Ha zavar,akkor tegyél ellene. Sok sikert. :)
3/8 anonim válasza:
Ugyan már!!!!Persze,h szerethetnek!!!Talán a pasik tökéletesek???Tanulj tőlük,általában túlteng bennük az önbizalom,pedig 1-ik másik nézhetne tükörbe.
4/8 anonim válasza:
Igen, mert veletek ellentétben nekünk srácoknak nemcsak a külső számít.
5/8 anonim válasza:
Ha nem vagy elégedett magaddal akkor tégy ellene. Az a fontos hogy te jól érezd magad a saját bőrödben. Próbáltál fogyni és semmi eredmény? Ez érdekes. Ha valaki igazán le akar fogyni akkor az le tud fogyni. Fegyelmezett diéta és sport. Próbáld újra, de most akard is.
6/8 anonim válasza:
Példának okáért. Van egy ismerősöm,duci lány volt. De elérte az álmát,ma már fitness versenyeken indul,aranyérem és társai. Küzdj meg te is az álom alakodért!!!
7/8 anonim válasza:
#1-et szépen lepontoztátok, ennyien nem értik itt a szarkazmust? :)
8/8 anonim válasza:
ha ennyire nem érzed jól magadat akkor tegyél ellene
amúgy ne aggódj,csak egy túlsúlyos ismerősömnek nincs pasija,de neki is csak azért nincs mert elégé fura és nem a jó értelemben(poénből ráköpi a piát a szőnyegre stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!