Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek így is szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek így is szeretni fog valaki?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok még és félek, hogy nem fogok kelleni senkinek :S Az utóbbi pár évben felszedtem jó pár kilót, és a hasamon, meg még pár helyen elég ronda terhességi csíkok jelentek meg.. próbáltam fogyni is többször is, de nem lett semmivel se jobb a helyzet :S Nektek mi a véleményetek? :/
2013. máj. 28. 08:01
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Még anyád sem. Nem is értem, hogy tudsz így élni, évek óta nem láttam túlsúlyós nőt, akinek lett volna párja.
2013. máj. 28. 08:07
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Ne csak diétázz,menj sportolni. Akár fitness,akár kocogás,csak csináld rendszeresen . Ha zavar,akkor tegyél ellene. Sok sikert. :)
2013. máj. 28. 08:08
 3/8 anonim válasza:
91%
Ugyan már!!!!Persze,h szerethetnek!!!Talán a pasik tökéletesek???Tanulj tőlük,általában túlteng bennük az önbizalom,pedig 1-ik másik nézhetne tükörbe.
2013. máj. 28. 08:18
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Igen, mert veletek ellentétben nekünk srácoknak nemcsak a külső számít.
2013. máj. 28. 08:19
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem vagy elégedett magaddal akkor tégy ellene. Az a fontos hogy te jól érezd magad a saját bőrödben. Próbáltál fogyni és semmi eredmény? Ez érdekes. Ha valaki igazán le akar fogyni akkor az le tud fogyni. Fegyelmezett diéta és sport. Próbáld újra, de most akard is.
2013. máj. 28. 08:25
 6/8 anonim ***** válasza:
60%
Példának okáért. Van egy ismerősöm,duci lány volt. De elérte az álmát,ma már fitness versenyeken indul,aranyérem és társai. Küzdj meg te is az álom alakodért!!!
2013. máj. 28. 08:39
 7/8 anonim ***** válasza:
10%
#1-et szépen lepontoztátok, ennyien nem értik itt a szarkazmust? :)
2013. máj. 28. 08:41
 8/8 anonim ***** válasza:

ha ennyire nem érzed jól magadat akkor tegyél ellene

amúgy ne aggódj,csak egy túlsúlyos ismerősömnek nincs pasija,de neki is csak azért nincs mert elégé fura és nem a jó értelemben(poénből ráköpi a piát a szőnyegre stb)

2013. máj. 28. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!