Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejönnek az ilyen típusú lányok? A képen látható lányt hányra értékelnétek 10-es skálán?
Ez egy jóindulattal is 7-es maximum, amikor a legjobb formáját hozza. Szóval reálisan egy 6-os, ami átlag fölöttit jelent. Ez a bőr szolizott, ne ájuljatok már el mindentől. 10-es lány az tökéletest jelentene, az is hülyeség hogy "ez egy 10-es", nem, az nagyon ritka, kezdjük itt.
Ha 9-10-esről beszélünk, akkor már inkább ez: [link]
Van némi különbség. Egyébként egy lány 5-östől jónak számít, mivel az az átlag.
Ez milyen típus? 23p-s? Vagy még az előző? a 22-es? :))
Dehogy ne csak jófejkedjek szerintem 10-es.
27/nem atom nyomi f
Alapvetoen el tudom ismerni, hogy abszolut nem nez ki rosszul egy ilyen tipusu lany, nekem megis mas az izlesem, emiatt valahogy nem erzek benne semmi olyan plusz faktort, ami miatt megragadna bennem.
Nekem peldaul most o az uj favoritom, mert termeszetesnek, egyszerunek, bajosnak, kedvesnek tunik:
O pedig peldaul azert vonzo szamomra, mert kulonleges szepseg, stilusos es jo fejnek is tunik a vele keszult interjuk alapjan (persze igy mar nem csak a kulso tenyezok jatszanak):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!