Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha heteros, normális srác vagyok, a heteros srácok jönnek be, és spontán szeretnék ismerkedni, milyen apró, rejtett jelzésekkel lehet tudatni, hogy melyik csapatban játszom? Gesztusokra és öltözködésre is gondolok.
Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 21:24
11/18 anonim válasza:
Miért szavazott le mindenki azért mert megkérdeztem hogy mi az a "heteros"? Ilyen kifejezésről nem tudok, írjátok be a googleba okostojások, egyetlen hely ahol használták az pont itt volt a gyakorikerdeseken, de itt volt értelme is a szövegkörnyezetben. www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek__2254670-a-melegek-kozt-vannak-heteros-kinezetuek-tehat-akik-ferfiasak-es-meg-nem-lehet
A kérdező meg úgy vette hogy ennek van önálló jelentése, de ahogy láttam a kommentelők közül se ismerte senki... de ha mégis van ilyen, akkor se tudtatok róla, úgyhogy racionális értelemben hülye fogyatékos gyökerek vagytok ;):D
12/18 anonim válasza:
De mellesleg gyengébbek kedvéért még annyit hozzá fűzök, hogy ezt az említett "normális típust" hívják úgy, hogy "meleg". A b.zik azok, akik kirívóan öltözködnek és feltűnő viselkedésükkel tűnnek ki, ilyenekből lehet sokat találni a felvonuláson. És a melegek is úgy hívják a b.uzikat, hogy b.uzik, mert elhatárolódnak tőlük és nem tartják magukat annak. Ilyen pedig hogy heteros nincs, csak ha s-t képzőként használnád, ami itt célt tévesztett.
13/18 anonim válasza:
na rossz volt a link:P itt van: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
14/18 anonim válasza:
Hát nekem elég nehezen jött le hogy a heterós ról lenne szó. Nekem az a hosszú ó azért hiányzott...
15/18 anonim válasza:
Mély kivágott felső, színes karszalag, (rózsaszín) fülbevaló a jobb fülbe. Gesztusnak meg, nedvesítsd meg a szád a nyelveddel, ne feltűnően hanem mintha kiszáradt volna.
16/18 anonim válasza:
Tök logikus, ha létezik a világon egy fogyatékos, aki annyira nyomorék, hogy a saját tévedését sem meri felvállalni még maga előtt se, az biztosan ok nélkül töröltetne egy kommentet, csak hogy nehogy egyszer az életben elkerülhesse a kritikán aluli álszentségét. Persze ahhoz biztosan túl buta, hogy megszólaljon és megpróbáljon érvelni. Akinek inge, vegye magára.
17/18 anonim válasza:
Simán lehetett érteni, hogy a heteros/heterós az férfias meleg.
18/18 anonim válasza:
Biztos te vagy az egyik álszent jani. Simán lehet érteni főleg úgy, hogy bele is magyarázza (mintha lexikális tudásából merítve értelmezne valami értelmes dolgot). De ez attól még hülyeség, ez a tény ettől ez nem változik meg, hogy a hülyeséget is megmagyarázza. Akkor meg mit akarsz bizonygatni? -.- Hogy nem nézted be? el is hiszem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!