Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
17/L vagyok. Van egy osztálytársam, akinek barátnőim szerint tetszem, de én nem tudom (bár tény, hogy hajlamos vagyok nem észrevenni a jeleket:D). Ez a srác nem igazán szokott az osztálybeli csajokkal dumálgatni, a fiúkkal lóg mindig, és csak egy felszínes kapcsolatot ápol a csajokkal. Én körülbelül egy éve minden reggel egy buszon megyek vele a suliba, jókat szoktunk nevetni:) Folyamatosan húzza az agyam, beszólogat, de ha látja, hogy megbántott, egyből visszaszívja. Bár ez a beszólogatás is inkább heccelődés:D És mostanában feltűnt, hogy folyamatosan hozzám ér... Ha más nem, csak hátba vereget, ha elmegy a padom mellett:D Ha hozzászólok, mindig mosolyog:)
Eddig nem igazán foglalkoztam vele, mert volt barátom, de az a kapcsolatom véget ért, és ez a srác pont olyan lenne, amilyenre most vágyom: nem olyan, aki megfojtana az érzelmeivel, és mellette végre nem az lenne, hogy én lennék a határozott, mert ha vele vagyok, olyan kis bénának érzem magam:D És a volt barátommal egyáltalán nem ez volt. Szerintetek? Egy idióta kis p*csának érzem magam:D

Egyértelműen tetszel neki :)
Legyetek boldogok (L) ;)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!