Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól tettem vagy hülyeség amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem vagy hülyeség amit csináltam? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Van egy fiú már lassan 1 éve szeretem őt. Úgy tűnik reménytelenül. Ő most ballagott el és azt hittem többet nem látom. Azóta már 3-szor találkoztunk. Egyszer sem beszéltünk csak elmentünk egymás mellett az utcán. Most írtam neki egy levelet myvipen, hogy mit érzek iránta mert ezt ő eddig nem tudta. Most nagyon be vagyok parázva, hogy mi lesz. Szerintetek jól tettem, hogy írtam neki?
2009. okt. 5. 15:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%
de ezt mégis hogy? szia lehet láttál már suliban vagy az utcán, am. asszem szerelmes vagyok beléd de ne ijedj meg nem vagyok mindig ilyen hülye :)
2009. okt. 5. 18:17
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok, hogy mit válaszol, ha lesz kedved megírhatod...:)
2009. okt. 5. 19:18
 13/18 anonim ***** válasza:

Készülj arra, hogy mit teszel, ha válaszol!

Nehogy akkor kelljen majd kapkodnod a válaszért...

Ha elutasít, azzal ne foglalkozz, arra nem kell válaszolni, vagy megmondhatod, hogy sajnálod.

Ha viszont te is tetszel őneki...

2009. okt. 5. 19:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, bár hamarabb tetted volna.. a folytatást sztem nem csak én várom... tehát majd írd be ide lécci :-)
2009. okt. 5. 20:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is kiváncsi vagyok a válaszra :)

Amúgy szerintem nagyon bátor vagy, hogy megírtad neki, én sosem mernék hasonlót tenni sajnos, pedig ismerek olyat, akinek így sikerült összejönnie valakivel :D

2009. okt. 5. 21:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
VÁLASZT ÍRNI!!! Am jól tetted, bátor dolog volt tőled. :)
2009. okt. 5. 22:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Nah visszaírt??? :D
2009. okt. 9. 21:25
 18/18 A kérdező kommentje:
Sajnos a választ már én se tudom meg, mert valaki feltörte a vip-em és le is törölt...:(
2009. okt. 14. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!