Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a baj a kigyúrt emberekkel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a kigyúrt emberekkel?

Figyelt kérdés
Sok időt fektetnek bele, van kitartásuk, önuralmuk stb. Persze nem a cuccosokra gondolok (pl.: szteroidot használók), hanem a naturálisan fejlődőkre.

2013. máj. 27. 13:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

13:57

szerintem a válaszoló nem általánosított, azt írta, nincs velük baj HA nem hülyék. Én is ismerek olyat aki orvosnak tanul közben meg "hobbiból" gyúr, soha nem mondanám rá, hogy hülye. Meg ismerek olyat is aki nem izmos, mégis sötét mint az éjszaka, szóval az ész és az izom nem feltétlenül fordítottan arányos :D Csak sokszor :D De vannak kivételek persze :)

A kérdésre válaszolva: nekem nem jönnek be a nagyon kigyúrt pasik, de ettől még nincs "baj" velük, csak az én ízlésemnek nem "felelnek meg" :D Rengeteg nő meg a kigyúrt férfiakra bukik.

NINCS olyan alkat, ami minden nőnek bejön, ennyi az egész.

2013. máj. 27. 16:51
 12/12 anonim válasza:
Az, hogy a gyúrásra a sok erőlködés miatt rá megy az agyuk. Buták mint a föld.
2014. aug. 22. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!