Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi eza baromság hogy a nőknek kigyúrt ember kell?
Az előttem szólónak!
Ez fa,szság mind tudjuk!
Ilyen pasi nem kell 20-on éves lányoknak!
Csak és kizárólag a kigyúrt, nagyp,ofá,jú hü,lye gyerekek, akik megba,szni sem tudják rendesen szegény lányt mert nem képesek már az összetett mozgásra, a sok edzéstől!!!
A rendes, aranyos, megértő, kedves, stb... srácok mindig a barát zónában maradnak, azzal a címszóval, hogy aranyos meg helyes is, de hát nem az esetem.
Gondold csak át újra!!? Helyes!! aranyos!! De neeeeeemm.
Ennek sőt inkább a 14-25 éves korosztálynak, csak a menő kigyurt, agyatlan gy,ökerek kellenek, vagy azok akiknek pénze van, amit persze rá költ el ugyebár!!
A másik kategória ugye, ha nem gyúrós akkor díszbu,zi kell aki még egymáshoz passzoló színeket és stílusú ruhát életében nem vett fel! Farka meg szintén nincs, mert abban a cicanaciban nincs hova rejteni és valljuk be nincs ott semmi!!!
Lányok ezt mindig ti választjátok magatoknak!!!
De tény, hogy a rendes pasikat elhajtjátok a pics.ába!
Sajna ez az igazság! Nem elkeseredettségből írom, én egy vékony testalkatú férfi vagyok aki, eléggé igényes!Na de nem ez a díszbu,zi!! Csak én tudok öltözködni!
Állítólag helyes is vagyok.
És rengetek nő ismerősöm barátom van, akik oda vannak, hogy milyen rendes, megértő, stb.. Szóval az előző hozzászólónak való srác vagyok!
Tény gyönyörű barátnőim voltak mindig is!
De manapság egyre nehezebb találni olyan nőt aki szép, igényes, és nem a pénz, vagy izom kell neki!
Pénz alatt nem azt, értem, hogy nekem legyen pénzem és kész. hanem azt, hogy nagyon sok pénzem legyen, amit ráköltök!!! Mert azt megértem és nincs is semmi gond vele, hogy a nőknek egy pénzes férfi jobban dominál, hiszen a pénz anyagi függetlenség, és biztonságot jelent nekik a gyerekneveléshez stb.
25F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!