Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok járnátok olyan fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok járnátok olyan fiúval aki 21 évesen fejezi be a közép iskolát?

Figyelt kérdés

és akkor is csak 10 osztályos szakiskolás bizonyítványa meg 1 szakmunkás bizonyítványa lenne

helyesírási hibákért elnézést telefonról írok

2013. máj. 26. 21:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%

nővérem pasijának csak a 8 általánosa van 22éves létére,szóval eltudom képzelni hogy ha nem telóról vagy akkor hogy írsz,a gyerek a reggelt egy g-vel írja

amúgy én nem járnék ilyennel,a páromtól elvárok némi intelligenciát

19L

2013. máj. 26. 21:48
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
Őszintén: nem. Nem tartom magam olyan hú de nagy valakinek, de érdekel a kultúra, művészet, könyvek, a világ történései minden téren, mindenről van véleményem, mindenről tudok beszélni, szeretek is eszmecserét folytatni akármilyen témában. Nem hinném, hogy egy 2x vagy 3x bukott, szakmunkásban végzett srácnak erre igénye lenne. Nem bántásból, ettől még lehet jó ember, jó barát, de nekem egy kapcsolatban ez nem oké.
2013. máj. 26. 21:52
 13/20 anonim ***** válasza:
21 éves lány vagyok, ez lemaradt.
2013. máj. 26. 21:52
 14/20 anonim ***** válasza:
94%

Az intelligencia nem függ össze az iskolában szerzett tudással. Remélem, ezt tudjátok.

Egyik ismerősöm szakmunkásba végzett, én a IQ-ja legalább megüti a 140-et...

2013. máj. 26. 21:56
 15/20 anonim ***** válasza:
70%
Szomorú itt olvasni néhány véleményt. Papolnak itt intelligenciáról, miközben azt sem érik fel ésszel, hogy annak köze nincs az iskolához. Szomorú...
2013. máj. 26. 22:04
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem a szakmunkással van itt baj, hanem a háromszoros bukással. Akinek van intelligenciája, kellően értelmes, az felfogja, mikor már harmadjára azt az évfolyamot járja, hogy most már el kéne kezdeni tanulni... talán.
2013. máj. 26. 22:09
 17/20 mmano88 ***** válasza:
100%

Így huszonévesen valahogy nem azzal kezdődik az ismerkedés, hogy ki hány évesen fejezte be a középiskolát..

De ha az intelligencia hiánya áll fenn, az már kizáró ok.

2013. máj. 26. 22:20
 18/20 anonim ***** válasza:
Én megjártam a 4 év szakközepet, és leérettségiztem! Átkerültem egy szakmunkás osztályba, amit elvégeztem! Először nekem is voltak előítéleteim, de képzeljétek nem minden szakmunkás egyenlő a bukott diákkal! Köztük is sok értelmes ember van, nem kellene általánosítani! Egy 2 diplomás ember is lehet sík hülye bizonyos dolgokhoz! Észrevételeim szerint nem az számít, hogy mi a végzettséged, hanem az, hogy mennyire boldogulsz az életben! Ennyi! 20/f
2013. máj. 26. 23:09
 19/20 anonim ***** válasza:
járnék, én is kb. ennyi idősen fogom befejezni a középiskolát, bár én nem azért, mert éveket ismétlek, hanem mert kéttannyelvű osztályba megyek, plusz egy képzés, ami így 6 év lesz :)
2013. máj. 28. 17:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Én jártam egy olyan sráccal,aki 21 évesen végzett szakmunkásban,mert többször is megbukott. Én egyetemen vagyok hallgató. Szerintem ha a szerelem megvan,akkor nem számít.
2013. máj. 28. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!