Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha úgy érzem túlságosan tetszenek a fiatal lányok?
Na nem az óvodások, de a fiatal tinik, 14-18 évesek.
Nem hinném, hogy pedofil volnék, mert végülis ez a korosztály már "ivarérett", de zavar, hogy a társadalom nem fogadná el, hogy nekem bejönnek.
Úgy érzem, emiatt soha nem leszek olyan kapcsolatban, ahol nem gondolok arra, hogy néha egy-egy fiatal lánnyal töltsek el pár órácskát, akár csak a parkban sétálva, akár vadabb helyzetben...
35F
Mit csinálj?
Nyomd ki a szemed.
Ez beteges. 16 év alatt a lányok még nagyon sebezhetőek, érzelmileg és értelmileg is éretlenek. Hiába viselkednek úgy, ahogy és hiába, hogy "ivarérettek" (a te szóhasználatoddal élve)... Gyerekek. Ennyi.
de ha 35 évesen leszólítassz egy 14-16 évest, az akár molesztálásnak is veheti....
nem beszélve arról, hogy nem is feleségül venni akarom őket, s valószínűleg elbeszélgetni sem nagyon sikerülne, így nem sok lehetőség marad, hogy mit csinálnánk...
Szerintem 18-19 évesekkel ismerkedj, amúgy én nem látok ebben kivetnivalót, ha ők is akarják akkor miért ne. Persze jobb lenne, ha komolyak lennének velük a szándékaid, mert így úgy érezhetik, hogy csak kihasználod őket.
Nekem is tetszenek, de éppen az éretlenségük miatt nem kezdek velük én sem, még egy 20-22 éves lány is nagyon gyerek néha, hát még a fiatalabbak.
25/F
ííhihihiííí
szal dugnád a saját lányod...
mert ugye tudod hogy ők a lányaid is lehetnének... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!