Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha a 14éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Xenon11 kérdése:

Mit szólnátok ha a 14éves gyereketek bejelentené hogy nem szűz?

Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 17:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amúgy azzal volt a baj, hogy régen mindenért kaptak pofont és ez nem mindegy. Nem mindegy, hogy egy dologért vagy mindenért. Az csak olaj a tűzre, ha mindig pofont kap, de ha akkor amikor ilyet tett az igen hatásos. Nem azért kapná, mert állat vagyok. Ez nem olyan, hogy ha nem rakja helyére a cipőt azért is kap. Ez egy szexuális eset!
2013. máj. 26. 18:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Pofon, majd anyuci elvinné nőgyógyászhoz, mert ha a szexhez elég nagy lány, akkor ahhoz is. Továbbá határozatlan ideig nem mehetne sehova, az iskolán kívül.

Én pedig nagyon elgondolkodnék azon, hogy mit csesztem el, hogy a lányomból ribanc lett.

2013. máj. 26. 18:07
 13/15 anonim ***** válasza:
29%

Érdekes,hogy itt mindenki arra gondol,hogy mi van akkor ha egy 14 éves lány már nem szűz.Pedig a kérdésben nem szerepelt,hogy lány,csak az életkora.

Nem értek egyet a válaszokkal,az igaz,hogy 14 évesen nagyon korai szexelni,de nem hiszem,hogy megütnék egy kislány,ha lányom lenne.Ha a fiam csinálna ilyet az más,akkor megverném,a fiúkat mindig is keményebben fogták és ez így van rendjén,belőlük férfit kell nevelni és az csak kemény kézzel megy.

2013. máj. 26. 19:05
 14/15 anonim ***** válasza:

ki mondta hogy mindenért pofont?

ha ilyet tenne a gyerekem az olyan lenne nekem mintha ö vágna pofán.

Nem szabad verni a gyereket azt aláírom, de azér egy ilyen húzással kiérdemelne egy jónagy sallert!

Mi a szarért kell kùrni ilyen fiatalon? Szerintem a kuffantáson kívül is rengetek jó dolog van amit fiù, és lány együtt csinálhatnak.

2013. máj. 26. 19:06
 15/15 anonim ***** válasza:

úgy gondolom hogy súlyosabb a dolog ha lányról van szó, mert legalább bennük legyen valami tartás. a fiúk pedig márcsak ilyenek.

De ha komolyabb a dolog pl. véletlen terhesség, akkor a gyerekek és a szülök is ugyanolyan hibásak.

2013. máj. 26. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!