Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a 14éves gyereketek bejelentené hogy nem szűz?
Pofon, majd anyuci elvinné nőgyógyászhoz, mert ha a szexhez elég nagy lány, akkor ahhoz is. Továbbá határozatlan ideig nem mehetne sehova, az iskolán kívül.
Én pedig nagyon elgondolkodnék azon, hogy mit csesztem el, hogy a lányomból ribanc lett.
Érdekes,hogy itt mindenki arra gondol,hogy mi van akkor ha egy 14 éves lány már nem szűz.Pedig a kérdésben nem szerepelt,hogy lány,csak az életkora.
Nem értek egyet a válaszokkal,az igaz,hogy 14 évesen nagyon korai szexelni,de nem hiszem,hogy megütnék egy kislány,ha lányom lenne.Ha a fiam csinálna ilyet az más,akkor megverném,a fiúkat mindig is keményebben fogták és ez így van rendjén,belőlük férfit kell nevelni és az csak kemény kézzel megy.
ki mondta hogy mindenért pofont?
ha ilyet tenne a gyerekem az olyan lenne nekem mintha ö vágna pofán.
Nem szabad verni a gyereket azt aláírom, de azér egy ilyen húzással kiérdemelne egy jónagy sallert!
Mi a szarért kell kùrni ilyen fiatalon? Szerintem a kuffantáson kívül is rengetek jó dolog van amit fiù, és lány együtt csinálhatnak.
úgy gondolom hogy súlyosabb a dolog ha lányról van szó, mert legalább bennük legyen valami tartás. a fiúk pedig márcsak ilyenek.
De ha komolyabb a dolog pl. véletlen terhesség, akkor a gyerekek és a szülök is ugyanolyan hibásak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!