Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek e a kopasz, tetkós hapsik?
nem. a tetoválás oké, felőlem akármennyi lehet, nem érdekel, de haja is legyen. ha hosszú haja van, még jobb ^^
20/L
: ma 02:31
Inkább legyen kopasz az ember, mint egy ilyen tépetthajú, zselézett fejű, rózsaszíninges k*csög. A mai "férfitársaim" frizurája kicsit elnőiesedett. De erre van igény. A lányoknak ma az ilye sérobáro bohócok tetszenek.
Nekem egyáltalán nem tetszik mi az ilyeneket szalonnásoknak hívjuk..:D
Mi a jó abban ha egy pasi úgy néz ki mint egy kidobó?persze ízlések és ,,ficamok" :D...A kopi csillogó fejről mindíg az jut eszembe,h vajon milyen gyakran polírozhatja?!:D
De miért mindig a bmw-s újgazdag maffiózó k.csögökre asszociáltok? Kopasz + tetkós a focidrukkerek nagy többsége is - és egyáltalán nem az a bmw-s kategória.
Szóval ne gondolkozzatok már ennyire egysíkúan!
Én is kopasz vagyok + tetkóm is van, bár nem vagyok kigyúrt - és egyáltalán nem néznétek bmw-s májerkedő parasztnak, mert senki sem nézett eddig még annak. Autóm sincs, nemhogy bmw-m + idén végzek egyetemen, úgyhogy ennyit erről, megdőlt a nagy általánosítgatásotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!