Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejönnek e a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejönnek e a kopasz, tetkós hapsik?

Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 22:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

nem. a tetoválás oké, felőlem akármennyi lehet, nem érdekel, de haja is legyen. ha hosszú haja van, még jobb ^^

20/L

2009. okt. 5. 01:25
 12/25 anonim ***** válasza:
68%
Halló, nem kopaszODÓ férfiakról volt szó, hanem az olyan gyökerekről, akik géppel pacskolósra nyírják és ettől feszesnek érzik primitív kis belsőjük :-)
2009. okt. 5. 02:31
 13/25 anonim ***** válasza:
67%

: ma 02:31

Inkább legyen kopasz az ember, mint egy ilyen tépetthajú, zselézett fejű, rózsaszíninges k*csög. A mai "férfitársaim" frizurája kicsit elnőiesedett. De erre van igény. A lányoknak ma az ilye sérobáro bohócok tetszenek.

2009. okt. 5. 06:43
 14/25 anonim ***** válasza:
84%
nekem kopasz, és tetkós a barátom , nagyon imádom és nagyon szerelmes vagyok belé,
2009. okt. 5. 07:55
 15/25 anonim ***** válasza:
83%
Szia! Érdekes kérdés, mert van finomabb verzió azért borotválom a fejem mert kopaszdom és van egy sas a karomon, vagy kopasz agyonvarrt pasi aki nem tud viselkedni. Nem mindegy. Ha a modora jó és kedves figyelmes, akkor mindegy hogy kopasz, tetovált vagy sem. :-)
2009. okt. 5. 08:48
 16/25 anonim ***** válasza:
77%
10-05 06:43 : félreérted, nekem egyetlen percig sincsen semmilyen bajom az égvilágon a kopasz emberekkel. Én csak azt utálom, ha amellé még totális sötétség is párosul, nagyobb, mint ami Darth Vadert övezi. És még ezzel sem lenne baj végül is, mert hát senki sem tökéletes, de amikor még köcsögösködik és azt hiszi, hogy ő szarta a piramisokat, csak mert van egy 6-os BMW a segge alatt, meg szarrá van tetoválva az ő háta is meg a kihúzott szemöldökű, 32 kilós szukája dereka is, na azoktól hányom el magam.
2009. okt. 13. 10:01
 17/25 anonim ***** válasza:
69%
nekem bejönnek az ilyen pasik de a mostani barátomnak van haja meg tetkója is Neked kérdezőnek milyen vagy mekkora tetkód van?
2009. okt. 21. 12:20
 18/25 anonim ***** válasza:
65%

Nekem egyáltalán nem tetszik mi az ilyeneket szalonnásoknak hívjuk..:D

Mi a jó abban ha egy pasi úgy néz ki mint egy kidobó?persze ízlések és ,,ficamok" :D...A kopi csillogó fejről mindíg az jut eszembe,h vajon milyen gyakran polírozhatja?!:D

2009. dec. 1. 17:34
 19/25 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek:)Testalkat min1:)Én is elég duci vagyok:)
2010. febr. 22. 14:24
 20/25 anonim ***** válasza:
72%

De miért mindig a bmw-s újgazdag maffiózó k.csögökre asszociáltok? Kopasz + tetkós a focidrukkerek nagy többsége is - és egyáltalán nem az a bmw-s kategória.

Szóval ne gondolkozzatok már ennyire egysíkúan!

Én is kopasz vagyok + tetkóm is van, bár nem vagyok kigyúrt - és egyáltalán nem néznétek bmw-s májerkedő parasztnak, mert senki sem nézett eddig még annak. Autóm sincs, nemhogy bmw-m + idén végzek egyetemen, úgyhogy ennyit erről, megdőlt a nagy általánosítgatásotok.

2010. márc. 15. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!