Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A Trónok Harcában melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Trónok Harcában melyik férfi vagy nő jön be nektek legjobban?

Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 12:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Daenerys jó csaj, amúgy a Cerseit játszó színésznő is nagyon szép, de ez a karaktere nem szimpi :D

A pasik közül nem is tudom :D Jaime nem rossz, de kicsit olyan "szőke herceg" típus, ez annyira nem tetszik :D Jon nem néz ki rosszul :D

L/19

2013. máj. 26. 15:03
 12/23 anonim ***** válasza:
Büszke lehetsz magadra, hogy el tudsz olvasni egy könyvet, de megnyugtatlak, ettől még nem leszel művelt. :) Főleg nem egy fantasy könyvtől. Ez öngól volt.
2013. máj. 26. 15:19
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Hát a legtöbb hozzászólónál így is műveltebb vagyok, nekem ez elég. :)
2013. máj. 26. 15:20
 14/23 anonim ***** válasza:
És ha művelt lennél, akkor nem viselkednél ennyire gyerekesen.
 15/23 anonim ***** válasza:
Te beszélsz műveltségről mikor annyit nem tudsz megtenni hogy egy k*baszott spoilert oda írsz? K*rvára átlátható volt hogy direkt csináltad ezt... és mi van akkor ha valaki csak a sorozatot nézi? Semmi köze a műveltséghez ember. Na mindegy, mondogassad csak magadnak, ettől még ugyan olyan idióta hülye gyerek maradsz...
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Azért bírom, hogy így beszéltek egy lánnyal, de nem gond, köszi. :)
2013. máj. 26. 15:21
 17/23 anonim ***** válasza:
#12 remélem anyád is meghal nemsokára!
2013. máj. 26. 15:21
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

2-es valaszolo: nemcsak sotet es gyerekes vagy, de mellette zsigerbol rosszindulatu is. Veszelyes kombo!

Valasz a kerdesre: Daenerys (az ot alakito Emilia Clarke nekem barnan egyebkent jobban tetszik) a legszebb szerintem.

2013. máj. 26. 15:22
 19/23 anonim ***** válasza:

Jon elég jó :) talán még Robb is.

2.! műveltség? csak mert olvasod a könyvet? egyébként csodálkozom, hogy felfogtad, hogy mit olvastál, mert a kérdést nem igazán fogtad fel. Pedig elég egyszerű kérdés. De hadd segítsek: nincs semmi arról, hogy a kérdező arra lenne kíváncsi, hogy ki fog meghalni. Értelmi szint 0. :)

2013. máj. 26. 16:00
 20/23 A kérdező kommentje:
Azt a kettes válaszolót én is remélem, hogy egy pár kancigány jól megerőszakolja aztán földarabolja, ha igaz amit írt! Az ilyen "nőket" jól felkéne pofozni, amíg észhez nem térnek.
2013. máj. 26. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!