Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Trónok Harcában melyik férfi vagy nő jön be nektek legjobban?
Daenerys jó csaj, amúgy a Cerseit játszó színésznő is nagyon szép, de ez a karaktere nem szimpi :D
A pasik közül nem is tudom :D Jaime nem rossz, de kicsit olyan "szőke herceg" típus, ez annyira nem tetszik :D Jon nem néz ki rosszul :D
L/19
2-es valaszolo: nemcsak sotet es gyerekes vagy, de mellette zsigerbol rosszindulatu is. Veszelyes kombo!
Valasz a kerdesre: Daenerys (az ot alakito Emilia Clarke nekem barnan egyebkent jobban tetszik) a legszebb szerintem.
Jon elég jó :) talán még Robb is.
2.! műveltség? csak mert olvasod a könyvet? egyébként csodálkozom, hogy felfogtad, hogy mit olvastál, mert a kérdést nem igazán fogtad fel. Pedig elég egyszerű kérdés. De hadd segítsek: nincs semmi arról, hogy a kérdező arra lenne kíváncsi, hogy ki fog meghalni. Értelmi szint 0. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!