Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hozta fel azt a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hozta fel azt a másik csajt? Akkor most akar tőlem valamit, vagy nem?

Figyelt kérdés

Pár napja felvett egy srác msn-re, akit néha szoktam látni az utcán. Azóta minden nap beszélgettünk órákat msn-en. Hívott talizni, de nem-et mondtam, merthogy akkor éppen kínzott fejem volt, és nem akartam h úgy lásson - ezt meg is mondtam neki. Mondta, hogy Ő többször nem fog hívni mert nemet mondtam.:D Mondtam h akkor majd hívom én.. és mondta, h ha akarom látni, akkor menjek el az edzésére (mert a pálya tőlem pár utcányira van). Mondtam, hogy lehethogy elmegyek, de azóta felhozott egy csajt. Azt mondta h az a csaj járni szeretne vele, és csak rajta múlik h összejönnek-e. Megkérdeztem h járni fog-e vele, és erre azt mondta h nem tudja. Ezzel most azt akarta mondani h nem lesz köztünk semmi? De akkor mér vett fel msnre, és miért hívott talizni?

16/L

2009. okt. 4. 21:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
azért nem akar még a másikkal járni, mert rád vár, hogy mit mondasz neki, mit szeretnél tőle. te vagy neki a fontosabb, csak válaszolj neki valamit hogy tudjon dönteni.
2009. okt. 4. 21:49
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Hármas szexet akar. Ez egyértelmű. Nézd meg jobban a másik csajt, és ha bevállalod, akkor csináljatok egy hármast.
2009. okt. 6. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!