Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltók ehhez 18. szülinapra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltók ehhez 18. szülinapra?

Figyelt kérdés

Már tettem fel egy kérdést, most az ötletemről szeretnék véleményt kérni. Barátomnak lesz 18.szülinapja, egy bögre 18-as karikával vagy valamilyen felirattal, benne egy kis jager? Kedvence.

Előre is köszönöm a válaszokat:)

16/L

2009. okt. 4. 21:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
E mellé szerintem vehetnél még valami mást is, bár nem ismerem a kapcsolatotokat, de én biztos adnék valami személyesebbet is.
2009. okt. 4. 21:17
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
Ja én is adnék neki valami személyeset is, pl egy estét amit soha el nem felejt.
2009. okt. 4. 21:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak 1 hónapja vagyunk együtt, nem igazán ismerjük még egymást, nem voltunk még egymásnál, ha tegyük fel 3-4 hónapja együtt lennénk akkor jó ötlet lenne, és megis csinálnám. Csinálok egy karkötőt fagyöngyből vagy nyakláncot, egyformát magamnak is?
2009. okt. 4. 21:50
 4/9 anonim ***** válasza:
30%
hat nemtom, de ez a legy mar k.rvara f.lbasz a monitoron
2009. okt. 4. 22:26
 5/9 anonim ***** válasza:

A bögre meg a fagyöngyös jó ötlet!!!

De sztem akárcsak a bögre is...nem vagytok olyan régóta együtt,h olyan húú de nagy dolgok kelljenek!!!

2009. okt. 4. 22:29
 6/9 A kérdező kommentje:

Őszintén nem terveztem semmi ajándékot, mert legutóbb volt egy rossz élményem, tökéletes ajándék, több ezer ft-ért 1 hónap járás után, pedig rossz kapcsolat volt, magam tettem boldoggá egy napra azzal az ajándékkal, 2 nappal születésnapja előtt szakított.

Napokba kezdtem el ajándékon gondolkodni, hogy mégis valami jelképe legyen, mert úgy gondolom nem ez a fontos, már rájöttem, hanem, hogy mivan mögötte. Jól megvagyunk, nem régóta, de boldogan, én sem gondolom, hogy több ezer ftot kellene elköltenem. Várok még véleményeket:)

2009. okt. 4. 23:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Elég a bögre....nem kellenek nagy dolgok!Majd ha karácsonykor még együtt vaygtok,akkor ajándékozd inkább!:)
2009. okt. 5. 11:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Az első hozzászóló vagyok. Akkor hogyha nem vagytok régóta együtt, szerintem elég lenne valami humoros tárgy is, esetleg valami kicsit merészebb. Nem tudom, hogy hogy álltok, milyenek vagytok, de pl ilyesmi: [link]

Budapesten a Westendben van egy bolt a földszinten, valahol középen.. Ott szerintem érdemes szétnéni. Nem túl nagy összeg, hátha van valami, amit jónak találsz :)

2009. okt. 7. 22:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Sz*pd le szülinapjára!!!örülni fog!:D
2009. dec. 16. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!