Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltók ehhez 18. szülinapra?
Már tettem fel egy kérdést, most az ötletemről szeretnék véleményt kérni. Barátomnak lesz 18.szülinapja, egy bögre 18-as karikával vagy valamilyen felirattal, benne egy kis jager? Kedvence.
Előre is köszönöm a válaszokat:)
16/L

A bögre meg a fagyöngyös jó ötlet!!!
De sztem akárcsak a bögre is...nem vagytok olyan régóta együtt,h olyan húú de nagy dolgok kelljenek!!!
Őszintén nem terveztem semmi ajándékot, mert legutóbb volt egy rossz élményem, tökéletes ajándék, több ezer ft-ért 1 hónap járás után, pedig rossz kapcsolat volt, magam tettem boldoggá egy napra azzal az ajándékkal, 2 nappal születésnapja előtt szakított.
Napokba kezdtem el ajándékon gondolkodni, hogy mégis valami jelképe legyen, mert úgy gondolom nem ez a fontos, már rájöttem, hanem, hogy mivan mögötte. Jól megvagyunk, nem régóta, de boldogan, én sem gondolom, hogy több ezer ftot kellene elköltenem. Várok még véleményeket:)

Az első hozzászóló vagyok. Akkor hogyha nem vagytok régóta együtt, szerintem elég lenne valami humoros tárgy is, esetleg valami kicsit merészebb. Nem tudom, hogy hogy álltok, milyenek vagytok, de pl ilyesmi: [link]
Budapesten a Westendben van egy bolt a földszinten, valahol középen.. Ott szerintem érdemes szétnéni. Nem túl nagy összeg, hátha van valami, amit jónak találsz :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!