Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti mennyire bírjátok a gamer, rockker, brony, anime fan stb. lányokat? :D
Ez igaz. Nem hobbi alapján kell lányt választani. De ha nagyon muszáj lenne, akkor a fenti 4 közül...
Gamer: Hát attól függ hogy kell érteni. Ha imád a játékokról beszélni meg minden, vagy tele van CoD figurákkal a szobája azzal nincs bajom. De ha egész nap csak a gép előtt ül, akkor nem nyerő. Bár az már kocka. És azért kocka és gamer között van különbség.
Rocker: Hát ez is attól függ. Mondjuk egy emo-rocker nem kéne. De egy indrustial metalos, vagy Visual Kei-es lány bármikor jöhetne.
Brony: Attól függ mire gondolsz. Több jelentése van a brony-nak. Átlagosan a "miniló" szokott lenni. Szóval az ilyen lovas figurás, lovagló, szóval a "lóbolond" csajok szoktak "brony"-k lenni. Hát az nem kéne.
Anime fan: Az bármikor^^ Bármilyen körülmények között. Ha kívül belül megfelelő, akkor az hogy anime fan, nálam csak plusz 100 pont...
Én brony vagyok,a barátnm is az és igazából ugyanazt szeretjuk.
De szerintem nem az a fontos,hogy kinek milyen hobbija van,mondjuk viszont ha te gamer vagy és van egy anime fan barátnod vagy pl brony vagy és vagn egy rocker barátnod akkor az már más mert az úy nem nagyon illik ößsze egymásssal.
Engem egyáltalán nem zavarnak, sőt - a rockker kivételével - érdekelnének is az ilyen lányok ;)
(Brony alatt az MLP:FiM-et értjük, vagy egyszerűen a pónikat?)
#Fikkázók: TI CSAK PANASZKODNI TUDTUK B..ZDMEG??? A F..SZOM KI VAN MÁR VELETEK
#10 A brony az Én Kicsi Pónim fiú rajongótábora. Ha többet szeretnél tudni akkor keres rá Wikipédián vagy nézd meg a Bronies című filmet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!