Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit használjak sikosítónak? Többi lent.
Figyelt kérdés
Nem tudom miért de a mai nap folyaman felkeltette az érdeklődésemet az anál. Próbáltam feldugni az ujjam de nemigazán ment. Csak annyira szeretném kitágítani hogy egy ujjam felmenjen. Mit használjak sikositásra? És mitől tágul jobban? Köszönöm a válaszokat előre is. 16/L2013. máj. 25. 20:28
12/19 anonim válasza:
ma 11:03
Csak nem kipróbáltad? Ne tagadd!
13/19 A kérdező kommentje:
na ossze ne vesszetek itt..... amugy meg tudom hogy ezek kozul mi alkalmas es mi nem :) ezzel csak magukat jaratjak le. sajnos vannak ilyen szanalmas emberek de nincs mit tenni.....
2013. máj. 28. 07:12
15/19 anonim válasza:
Használj vmi testápolót, vagy kézkrémet
És a környékét is kend be, ne csak az ujjad!
16/19 anonim válasza:
Egyébként a hagyományos, tégelyes Nivea is meglepően jó.
17/19 anonim válasza:
Bármelyik DM-ben lehet venni sikosítót, ott van az óvszerek mellett. Az steril. Erre vigyázz, hogy mindig az legyen!
18/19 anonim válasza:
Semelyik síkosító nem steril ! Miért is lenne az ? Ez nem injekció.
De tényleg igaz; síkosításra a legjobb a síkosító, amit direkt erre a célra gyártottak; ha épp nincs kéznél, akkor kézkrém, vagy testápoló.
19/19 anonim válasza:
babaolaj vagy a kék kerek lapos Nivea jó oda. és olcsóbb is, mint a direkt oda kitalált semmitérő fekete tubusos anál- szilikonos izé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!