Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérek szépen ne ítéljetek el! 15 éves vagyok. A barátommal ez volt az 5. -dik alkalom, hogy lefeküdtünk és póruljártunk . Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kiszakadt az óvszer és hát az történt aminek nem kellett volna... És most igy elég gázos a dolog,mert ugye bár én még nem töltöttem be 16-ot és így nemi erőszaknak számít. Ő már 17 múlt. Mi tevő legyek? Orvoshoz nem mehetek így. És ilyenekről senki nem beszélt felvilágosító órán. :( Kérem segítsen valaki!!!2013. máj. 25. 18:29
11/18 anonim válasza:
15évesen már szinte általános a nemi élet élése (sajnos). Anyukád tud róla? Bármi lesz a reakciója, minél hamarabb beszélj vele a hogyan továbbról. Nem tudom hogy működik ez, de az apuka kilétét ne fedjétek fel a hivatalban, mert nem történt erőszak.
12/18 anonim válasza:
Nem ítéllek el, nálad sok a hézag :)
Az becsülendő, hogy gondoltatok a védekezésre.
El kell menni az ambulanciára vagy háziorvoshoz vagy sürgősségire vagy nődokihoz. Minél hamarabb. Minden perc érték!
Felíratni az eseményutánit. Elmenni a gyógyszertárba (tiniambulancián azonnal kiadják a gyógyszert) és kiváltani a gyógyszert.
Szükség lesz 6-7000 Ft-ra is, mert ennyi az ára.
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
És azoknak üzenem akik oltogatni próbálnak,holtig nem érdekel és nem számít a pénz se...
Különben meg úgy gondolom,hogy nem az a lényeg,hogy hány évesek vagyunk. Ez csak a törvények miatt volt fontos. És nem érdekel a rossz májú emberek megjegyzése...
2013. máj. 25. 18:43
15/18 anonim válasza:
(mondjuk arról meghallgatnám a véleményed, hogy miért hoznak meg egyes törvényeket az arra felhatalmazott emberek. de biztosan csak azért mert irigyek rád, meg te sokkal okosabb vagy, esetleg oltogatni próbálnak.)
16/18 anonim válasza:
ÈRtelmesek..az esemèny utánni tabletta 2 db-bòl áll. az elsőt az aktus után max 12 òrával kell bevenni,a a másodikat rá 24en belül.szòval hacsaknem ügyeletre elrohant 25èn szombaton receptèrt hogy kiválthassa,akkor már megoldva.de ha nemtette meg...hát !! Akkor 50-50%
17/18 anonim válasza:
Jut eszembe...ha a szexhez elèg nagynak èezed magad,akkor ahhoz is legyèl már nagy hogy elmèst d
18/18 anonim válasza:
*dokihoz gyògyszert iratni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!