Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 110 kilós 28 éves csajnak (170cm) mennyi esélye van egy normálisabb pasit felszedni egy éjszakára egy szórakozóhelyen?
na kedves kérdező, most már érted soha ne a súlyodat írd ki, mert mindenki erre ugrik, pedig halványlila fogalma nincs hogy nézel ki
szóval lényeg van esélyed és ne mással foglalkozzál N
4.válaszoló vagyok.Én meg azon döbbentem le,mennyire semmibe veszed magadat.Nem szabadna így gondolkodnod.Én is voltam 2 évvel ezelőtt túlsúlyos,ugyanolyan magas vagyok mint te,bár én akkor 82 voltam a legtöbb.de engem nagyon zavart,és kevesebbet ettem-és sok zöldséget,és minden nap bicigliztem,sokat sétáltam,túráztam,kicsit futottam-és egyre könnyebb lett mozogni.Ma már 59 kiló vagyok,és a célom 54-55 kiló.Már lement 23,néha visszajött pár kiló,de utána csak visszaküzdöttem.Borzasztó önbizalomhiányom volt,habár csak egy fokkal jobb,és hiába vagyok karcsúbb,nehéz elégedettnek lenni...
Kérlek,ne tartsd magad ennyire semminek,mert ezt rossz nézni(olvasni) :) Tudom,milyen,amikor szégyenled magad,mindenki bánt,az utcán lesütött szemmel jársz,beszólogatnak,az önbecsülésed a föld alatt van elásva,és azt is tudom,milyen,amikor elhatározod magad,hogy na most akkor csak azért is megcsinálom,és amikor a mérleg egyre kevesebbet mutat:80,70,60...és így lefelé. Azért nem válaszolok konkrétan a kérdésedre,mert nem helyes hogy holmi parasztok miatt lealacsonyítsd magadat,és hiába kapcsolatot szeretnél,mégis egy éjszakás kalandokba bocsátkozz,amitől talán még rosszabbul fogod magadat érezni. Nézd,én nem szeretném megmondani mit tegyél,csak segíteni szeretnék,mert nem szeretem,ha szembe találom magamat a "régi önmagammal",habár én akkor ehhez még nagyon fiatal voltam,hogy ilyesmikre gondoljak,és még most is.Hiába van köztünk 10 év,és hiába nem voltam annyi akkoriban,mint te(~30 kiló különbséggel)de tudom,mit érzel most.Csak annyit mondhatok,hogy nem nehéz apró változtatásokkal nagy eredményt elérni,és másképpen nézni önmagadra.Sokkal többet érsz annál,mint hogy holmi disznónak tartsd magadat! 18/L
31. mondjuk ez igaz. :) de tényleg én kezdtem, hogy a személyiségemet leegyszerűsítettem egy számra, nem lehetett mást várni...élőben is ugyanezt lehet tapasztalni, ez az első ránézés húspiaca.
32. ohh. köszi amit írtál, tényleg teljesen így van. mondjuk szerencsére ritkán jön ez így ki belőlem, de a felszín alatt ott lapul a 0 önbecsülés. kívülről nem látszik, a legtöbben magabiztos (!! - lol), életvidám, vagány csajnak tartanak, aki pedig jobban megismer, mindig megdöbben. :)) grat a sikereidhez, úgy tűnik 10 év múlva nem leszel olyan helyzetben, mint én.)) ---nagyon helyes!
sima ügy..csak lekéne fogyni egy pár kilót..bocsi
am..az első kommentelőnek irnám hogy egy ugyan ilyen adotságokkal rendelkező srácnak több az esélye (csak magabiztosság,önvizalom,nyerő duma kell hozzá) mivel a csajok inkább a belsőségekre mennek mig a mi férfiak nagy hangsúlyt fektetünk a külsőre
Szia, néhány évvel ezelőtt volt egy társkeresési és súlyproblémád, ami gondolom, önbizalomhiányt is okozott.
Megkérdezhetem, hogy alakult a helyzeted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!