Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Maszturbáltál már órán? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszturbáltál már órán? Vagy láttál mást aki csinálja órán?

Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 18:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
94%
Úristen...hát nálunk ilyen soha nem volt...szerintem ki is vágnák az illetőt. nagyon kemény sztorik vannak.
2009. okt. 4. 20:52
 12/24 anonim ***** válasza:
81%

Érdekes kérdés, de van rá válasz:

http://www.youtube.com/watch?v=RW4WtDYst0k

2009. okt. 4. 21:00
 13/24 anonim ***** válasza:
94%
Hát szerencsére én nem találkoztam még ilyen esettel,de láttam régebben egy olyan videót,ahol egy lány veri a padtársának órán...az se semmi...:P
2009. okt. 4. 22:01
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, 8.-ban a volt osztálytársam kiverte a ..Eszméletlen idióta volt az a gyerek és szörnyű belegondolni, hogy én ilyenekkel jártam egy iskolába 8 évig. Hátul ült, csak a béna haverjai vették észre,aztán szünetben dicsekedett vele, hogy ő ilyet is tud.
2009. okt. 9. 17:55
 15/24 anonim ***** válasza:
83%
Én 24 vagyok és nekem órán sokszor felállt. De nem nyúltam hozzá kézzel..
2009. okt. 9. 18:18
 16/24 anonim ***** válasza:
34%
Én 24 vagyok és nekem sokszor felállt az órán.Főleg ha lány ült előttem. De kézzel nem nyúltam hozzá. Akinek nem áll fel amikor két centire ott egy lány az szerintem impotens.
2009. okt. 9. 18:26
 17/24 anonim ***** válasza:
84%

néha gondoltam rá hogy kiverjem-e órán:D

de eszembe jutott mien hülye ötlet:Dhih:D

am nem láttam még senkit:Dhogy veri most 8.dikos vagyok de ki tudja:D vannak csodák:Shihe:D

2009. okt. 9. 19:53
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
4éve még általánosban terjengett a hír hogy az egyik akkori nyolcadikos kiverte infóórán unreal t.-ra :D
2009. okt. 10. 10:19
 19/24 anonim ***** válasza:
40%
Ötödikben a haverom 2x kiverte, és folyton kért, hogy fogjam meg XD Persze nem fogtam, nem vagyok b*zi(furcsa mód ő sem az) Én hatodikban matekon farmeren keresztül, meg most 11.-ben is irodalmon, farmeren keresztül :)
2009. nov. 18. 21:16
 20/24 anonim ***** válasza:
40%
Én egy nagyon okos kitűnő tanuló fiú vagyok még is megtettem az ilyet kicsit szégyellem magam mert rám nem jellemző az ilyen de pont olyan kanos kedvembe voltam az egészet tetőzi hogy csak 14 éves vagyok
2009. nov. 21. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!