Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak bejön, ha egy fiú társastáncol?

Bátyám versenytáncos és hát... eléggé szeretik a lányok :)
Bár volt olyan barátnőm, aki szerint gáz, ha egy fiú táncol... Remélem nem is várja el egy fiútól sem, hogy buliban felkérjék táncolni.

Úristen 18:03-as neked nem férfias? :S Mondd már meg, hogy mi a férfias, az ha bunkók a csajokkal? :S Mert szerintem nem.
Na de a kérdésre válaszolva: Nekem nagyon is bejön. Kevés fiú van aki, szeret táncolni :) Szerintem ha egy fiú táncol az egyáltalán nem ciki sőtttt szexi is tud lenni :D
A társas tánc meg még jól is jöhet majd az évek során :)

17:27-es vok megint
18:03-nak szted nem férfias a tánc?Szóval az edzett és sportos férfiak, akik szeretik a zenét és a művészetet?Akik napi több órában edzenek és kis milliószor megküzdenek a többi versenyzővel?
ha megtod indokolni nekem, hogy miért nem azok, elhiszem neked :D

18.03as vagyok, a 18.34eset nem én irtam.
hát, ezek nem tűnnek nekem férfiasnak.nem tetszik az alkatuk. perszer ez az én véleményem, attól másnak tetszhet, de én inkább azokat szeretem akiken van izom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!