Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mit jelenthet? O is szeret engem?
Figyelt kérdés
en meleg vagyok a baratom nemaz, sot van baratnoje es jarnak. en mindig ugyhilom ot hogy kicsinykom, meg szerelmem o erre nemondja,hogy nehijam ot ugy. mindig mndom neki,hogy szeretem ot szerelemmel szeretem,raadasul meg is szokom puszilni,csokolni, de mast nemenged. tegnap irtam neki egy smst,hogy tudom,hogy te engem nemszeretsz es ezert en sokat szenvedek!azt irta ra, hogy: az nem ugy van! kerdem tole ma hogy ezt hogy ertette azt irta ra hogy en irtam neki hogy en szeretem ot es hogy o engem biztos nem szeret es arra irta hogy nem ugyvan. akkor most nemertem o is szeret engem?2009. okt. 4. 13:56
2/8 A kérdező kommentje:
nem kamu, miert lenne kamu?
2009. okt. 4. 14:04
4/8 anonim válasza:
hányszor teszed még fel ezt a kérdést? -.-"
szeressük a magyartot..
5/8 anonim válasza:
Szerintem csak nem ismeri be magának hogy meleg vagy gáznak tartja!
7/8 A kérdező kommentje:
kezdtem mar orulni,hogy kapok ma normalis valaszokat is!
2009. okt. 6. 12:38
8/8 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Ennyiszer nem volt elég feltenni a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!