Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van hogy valaki annyira befeszül a vizsgák miatt, hogy 1 hétig nem kommunikál szinte senkivel, telefonon, neten is elérhetetlen?
Hát ha annyira izgulós típus, akkor végülis lehetséges. Például annyira rástresszel az egészre, hogy rengeteget tanul látástól vakulásig, és ezért nem foglalkozik semmi mással. (Én is ilyen vagyok.) De ha eddig nem tapasztaltad, hogy ilyen lenne, akkor esélyes, hogy csak kifogás és valójában téged szeretne lerázni. :/ De az is lehet, hogy egyszerűen csak fáradt.
Szerintem várj még egy kicsit, amíg végez mondjuk a vizsgákkal, és akkor majd megtudod, hogy mi a valós szitu. Ha utána se keres és nem tudod elérni, akkor valszeg nem akar már tőled semmit, és egy akkora besz@ri alak, hogy nem meri személyesen elmondani vagy vhogy közölni veled, hanem egyszerűen csak "eltűnik előled".
felvet bennem egy filozófiai kérdést. Ugye a legjobbat feltételezem, amíg nem kapok hírt az ellenkezőjéről. Nem veszi be a gyomrom, hogy valaki ilyen legyen, hogy így zárjon le valamit, ennyire non-kommunikatív módon.
Azonban, ha megunom és csak h felejtsem, eltereljem a gondolataim (annak ellenére h szeretem), más fiúkkal találkozok (nem szex), akkor ez minek minősül? Felelősségre vagyok vonható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!