Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsonyabb lányok! Van esélye nálatok egy magas pasinak?
Figyelt kérdés
Gondolok itt az 160-165 cm magas lányokra, és az 190 cm magas fiúkra. Csak mert belezúgtam egy kisebb lányba.2013. máj. 23. 19:59
21/26 anonim válasza:
Gyakori kérdéseken minden lánynak a 190+-os férfiak jönnek be.A valóságban,ha megnézed,akkor több alacsony srácnak van barátnője,mint magasnak.A külső semmit nem jelent,nem a külső az,ami miatt egy lány veled marad,mert hosszú távon a külső nem lesz más,mint egy csomagolás és a személyiséged lesz az,amivel megtarthatod a lányt.
22/26 anonim válasza:
Kérdező, jegyezd meg, hogy minden nő szereti a magas pasikat:DD Alacsony-magas, az lényegtelen.
23/26 anonim válasza:
21-esnek igaza van .. bár belekötnék :P
azért van több alacsony srácnak barátnője mert kb 8x annyian vannak mint akik 190+-osak :P
de egyébként igazad van teljesen :)
kérdező: próba szerencse :) a magasság Kezdetben! előny
25/26 anonim válasza:
164 cm vagyok (lány),a barátom 182 cm :D
26/26 anonim válasza:
170cm-es srácként nincs esélyed.... Mindnek magas kell még a 150cm-es törpéknek is.. Szerintem csak trollkodni akarsz kérdező... Ha nem ez volt a szándékod a kérdéssel, akkor elnézést kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!