Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha olyan kancsal vagyok hogy már szinte kettőt látok? Kelleni fogok valakinek így?
"Merre vagy kancsal? Debrecen" hát ezen behaltam:D:D
Amúgy szerintem menj el egy látszerészhez, hátha fel tudnak írni neked egy szemüveget, ami helyre hozza a kancsalságot.
A postának pont te kellesz!
Kiválló postás lesz belőled. Egyszerre tudod majd nézni a levelet és házszámot. Egyik szemmel nézed címzést, másikkal a házszámot.
Itt érdeklődj! Nekik szerintem te kellesz.
www.gazdaságiminisztert-és/vagy-jegybankelnököt-keresünk.hu
Szia!
Ne keseredj el! Tudom milyen rettenetes érzés. Nekem is szemtengely ferdülésem van. 19 éve boldog házsaságban élek.Három gyönyörű gyermek édesanyának mondhatom magam. A mai napig zavar ,hogy beteg a szemem. De a családom így szeret. Szóval fel a fejjel ,mert biztos rád is vár valaki ,akit cseppet sem zavarja ,hogy beteg a szemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!